Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009

www.xantres.gr



μία καινούρια σελίδα...
μία δυνατότητα σε όλους σας να εξωτερικεύσετε το καλλιτεχνικό σας δαιμόνιο..



καλλιτέχνες της γης... είμαστε εδώ!!!!!

με πολύ όμορφα γούρια , λόγω της περιόδου, με μεγάλη ποικιλία χαντρών και όχι μόνο, με αστείρευτο κέφι, και πολλή διάθεση για συνεχή ανανέωση....



φιλιάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...........................

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009

Πολύχρωμη τηγανιά..!

καλημέρα σε όλους..!! δεν σας ξέχασα.. όμως συμβαίνουν πολλά και όλα μαζί..


Σας βάζω μία συνταγή που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε, είναι εύκολη και νόστιμη!


Υλικά:

1 κιλό χοιρινή τηγανιά
1 πορτοκαλί πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
αλάτι, πιπέρι
λίγο βασιλικό
μοσχοκάρυδο
400 γραμ. μανιτάρια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κσ βούτυρο ή λιγο λαδάκι
1 1/2 -2 ποτήρια του κρασιού κόκκινο γλυκό κρασάκι

Εκτέλεση:

Βράζουμε την τηγανιά σε λίγο νεράκι για μισή ώρα περίπου και την σουρώνουμε. Βάζουμε στην κατσαρόλα λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε την τηγανιά για να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και ρίχνουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι να σωταρίστουν. Προσθέτουμε και τα μανιτάρια και τα ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις σωταριστούν τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το κρέας κ ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το κρασάκι κ αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί. Ρίχνουμε τα μπαχαρικά και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε νεράκι και κλείνουμε την κατσαρόλα για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα με το κρέας.


Καλή σας όρεξη!


Σημείωση: μπορείτε να προσθαφαιρέσετε ότι μπαχαρικό σας αρέσει!!!!


να είστε όλοι καλά... μου έχετε λείψει.....................