Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2009

χρόνια πολλά σε όλους..

εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχουμε όλοι υγεία... να γελάμε περισσότερο .. να αγαπήσουμε πιο αληθινά... να απολαμβάνουμε τις μικρές καθημερινές μας στιγμές... να μπορούμε να κοιτάμε τον άλλο στα μάτια...



εχθές παρέλαβα ένα δέμα... δώρο από την Ιφιγένεια ..

ένα κόκκινο κουτάκι με έναν χαρούμενο Άγιο Βασίλη... ήταν κουτάκι σκέτη γλύκα !!!!




Μέσα είχε βαλμένα με αγάπη και δουλεμένα με πολύ μεράκι, μπισκοτάκια πεντανόστιμα...
πάρτε μία γεύση....




Κεραστείτε....



Ιφιγένεια ευχαριστώ..... Σκέτη Γλύκα συγχαρητήρια!!!!!



Καλά Χριστούγεννα σε όλους...... φιλιάαααααααααααααααααα αμέτρητα!!!!!!!!!!

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2009

χοιρινό στην γάστρα..

Καλημέρα σε όλους και όλες... εδώ είμαι ..ναι ναι υπάρχω.. απλά ο όγκος της δουλειάς έχει αυξηθεί κατά πολύ πλέον... είναι και ευτό το εορταστκό ωράριο που μας έχει τσακίσει..και κάτι άλλα θεματάκια που "τρέχουν" τον τελευταίο καιρό.... Σας διαβάζω στα κλεφτά.. απλά δεν προλαβαίνω να γράψω σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Για πάμε για μία ευκολότατη συνταγούλα... (έλειψη χρόνου, τα εύκολα είναι θησαυρός)


χοιρινό στην γάστρα...με κεφαλοτύρι και πιπεριές..

Υλικά:
1 κιλό κρέας χοιρινό σε κομματάκια 1/4 περίπου κεφαλοτύρι τριμμένο 3 πιπεριές πράσινες κομμένες σε ροδέλες 2 κόκκινες ή κίτρινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες 1 κονσέρβα ντοματάκια αλάτι-πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδο λάδι
Εκτέλεση:
Αλείφουμε με λάδι τον πάτο της γάστρας και στρώνουμε μια στρώση κεφαλοτύρι τριμμένο, μία στρώση πιπεριές και από πάνω το κρέας αφού το έχουμε αλατοπιπερώσει. Επαναλαμβάνουμε με κεφαλοτύρι πιπεριές. Βάζουμε στο multi τα ντοματάκια, το σκόρδο και λίγο λάδι, τα χτυπάμε και έπειτα περιχύνουμε το φαγητό. Προσθέτουμε 1 ποτηράκι νερό περίπου, σκεπάζουμε τη γάστρα και ψήνουμε σκεπασμένο στους 200 βαθμούς για 2 ώρες περίπου. Εγώ το πασπάλισα και με λίγο μοσχοκάρυδο!!!


Καλή όρεξη σε όλους... και το νου σας... θα μοσχομυρίσει όλο το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλάκιααααααααααααααααααααααααααα...........