Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

hello everyone!!!!

Καλησπέρα!!!!!!!!!! Πέρα για πέρα....

μία ακόμα ημέρα φθάνει στο τέλος της... και όπως πάντα κλείνει με μία προπόνηση... μία προπόνηση που όσο κι αν είναι σκληρή, την απολαμβάνω τόσο πολύ!!!! "αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας".. έτσι την ονομάζω... είναι όμως ένα κομμάτι του εαυτού μου!!!! το βασικό συστατικό της καθημερινότητας μου...


Η γιορτή μου πέρασε.. τι όμορφα που ήταν !!! ευχές πολλές.. χαμόγελα.. το σπίτι μου γέμισε φίλους.. φάγαμε , ήπιαμε , γελάσαμε.. πόσο ανάγκη τα έχουμε όλα αυτά στην ζωή μας.. που όλο τρέχουμε... να προλάβουμε? τι? κι εγώ δεν ξέρω... γεμίζουμε τις ώρες μας δουλειά και άγχος.. και ξεχνάμε τα απλά ..!!!!!!

Το ΣΚ που μας πέρασε βρέθηκα στην Αθήνα.. ήταν το 2ο μέρος των σεμιναρίων της Μαρίας... της γλυκιάς και αγαπημένης μου Μαρίας!!!! αχ πόσο χαίρομαι όταν  την βλέπω... Είδα την Μισιρλού μου.. που τόσο αγαπώ.. και τις συμμαθήτριες μου που πλέον είμαστε ομάδα δυνατή!!! 
Είχα και χρόνο για σουλάτσο... βγήκα με έναν φίλο μου!!! πόσο τέλεια πέρασα... πήγαμε σε ένα μουσικό μεζεδοπωλείο... φάγαμε, ήπιαμε, χορέψαμε, γελάσαμε, γνώρισα κόσμο.... γέμισα μπαταρίες..  
Είναι από τις φορές που γυρίζω πίσω γεμάτη, που χαμογελώ, που με ρωτάς πως πέρασα και απαντάω "γαμάτα" εννοώντας την λέξη όσο δεν πάει!!!!!!! είμαι τόσο χαρούμενη!!!!!

Είμαι χαρούμενη και για τα λουλουδάκια μου... ανθίζουν.. μεγαλώνουν.. ομορφαίνουν την ζωή μου!!!!!!




Σήμερα βρέθηκα και στις xantres , και έφυγα με καινούρια βραχιολάκια!!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ προς το παρόν.... 

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

χρόνια μου πολλά!!!!!!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!! 
Καλή εβδομάδα σε όλους!!!!!!!!!! Μία ηλιόλουστη ημέρα ξημέρωσε και είμαι πολύ χαρούμενη... συμβαδίζει τόσο πολύ με την ψυχολογία μου....

Γλυκάκια σήμερα να κεραστείτε......

 Τρουφάκια μανταρίνι (για τους συναδέλφους στην δουλειά)


Υλικά:
150 γρ. ζάχαρη
250 γρ. αμύγδαλο ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
4 μανταρινιών τα φλούδια
1/2 κρασοπότηρο νερό
1/2 φλ.τσαγιού φρυγανιά
400 γρ. κουβερτούρα
1/2 κ.σ. λάδι

Εκτέλεση:
Βάζουμε τις φλούδες από τα μανταρίνια και το νερό και τα βράζουμε μέχρι να πιουν όλο το νερό.
Αλέθουμε στο μπλέντερ τις φλούδες.
Ανακατεύουμε τις λιωμένες φλούδες με τα αμύγδαλα, την ζάχαρη και την φρυγανιά και τα πλάθουμε σε μπαλακια.
Τα βάζουμε για λίγο στο ψυγείο.
Στο μεταξύ λιώνουμε σε μπεν-μαρι την σοκολάτα προσθέτοντας και το λάδι (για να γυαλίσει η σοκολάτα!)
Μέτα βουτάμε τα μπαλάκια στην σοκολάτα και τα αφήνουμε πάνω σε σχάρα για να στεγνώσουν.

Σημείωση: Για να τα διατηρήσετε μην τα βάλετε στο ψυγείο, γιατι η σοκολάτα θα ασπρίσει... απλά φυλάξτε τα σε καλά κλεισμένο κουτί μακρυά από ζέστη και υγρασία!


Cake pops (για τις φίλες μου στο σεμινάριο που βρέθηκα στο ΣΚ)

Υλικά για 30 Cake Pops 
 1 κέικ (500 γραμ.) 
125 γραμ. λιωμένη κουβερτούρα Παυλίδης
 ¼ του φλιτζανιού κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 
 1 κουτ. της σούπας γλυκόζη
 ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια ή πλαστικά για γλυφιτζούρια 

Για την επικάλυψη: 
300 γραμ. κουβερτούρα Παυλίδης  με 65% κακάο
  τριμμένη ινδική καρύδα
 ζαχαρωτά και σοκολατένια διακοσμητικά

Εκτέλεση:

 Βάλτε σε μία κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος και αφήστε την σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί χωρίς να πάρει βράση.
 Ρίξτε ττη κουβερτούρα ψιλοκομμένη και την γλυκόζη και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.  
Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον για να πήξει. 
 Τρίψτε το κέικ με τα χέρια σας για να γίνει ψίχουλα. 
 Βάλτε τα σε ένα μπολ, ρίξτε το μείγμα της κουβερτούρας και ζυμώστε το μείγμα.
 Πλάστε μικρές μπάλες και βάλτε τις στο ψυγείο για 3-4 ώρες ή στην κατάψυξη για 1 ώρα τουλάχιστον. 
Λιώστε την κουβερτούρα και καλύψτε τις μπαλίτσες του κέικ. 
Πασπαλίστε με την τρούφα σοκολάτας, την ινδική καρύδα ή τα ζαχαρωτά και αφήστε τις μπαλίτσες στο ψυγείο μέχρι να τις σερβίρετε. 
Για να σερβίρετε τα Cake Pops την άκρη από τα καλαμάκια στην λιωμένη κουβερτούρα και ακουμπήστε μία μπαλίτσα σε κάθε καλαμάκι. 
 Διατηρήστε τα Cake Pops στο ψυγείο


Σας φιλώ ... να είμαστε όλοι καλά και να χαμοφγελάμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!