χειροποίητα σαπούνια ....


xeiropoihta sapounia
ή αλλιώς energy soaps ή ο Κύριος Σαπουνάκιας...


πριν μήνες σε μία άσκοπη περιήγηση στο facebook έπεσα πάνω σε μία σελίδα με χειροποίητα σαπούνια.. άνοιξα τις φωτογραφίες και ενθουσιάστηκα!!! Δεν το σκέφτηκα και πολύ... ήθελα σαπουνάκια από αυτά της φωτογραφίας...

Παράγγειλα 2 καλαθάκια ένα για εμένα και ένα για την Ιφιγένεια.. (δεν θα την άφηνα ποτέ απέξω), και ξεκίνησα μέσω mail να συνομιλώ με τον Κύριο Σαπουνάκια....

Ευγενικός αλλά και γεματος διάθεση για δημιουργία.. Επέμενε να του πω λεπτομέρειες για αρώματα και γεύσεις που προτιμάμε, για να μας ταιριάζουν τα σαπουνάκια!! Τα πρώτα καλάθακια από την Κρήτη κατέφθασαν αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων...

Έτσι ξεκίνησε μία συνεργασία ή αλλιώς φιλία για μένα...

σαπουνάκια, κρέμες σώματος, κρέμες χεριών, στερεα αρωματα, αντιλιακά, λαδάκια μασάζ, άλατα για το μπάνιο... όλα φτιαγμένα με μεράκι, με αγάπη ...

Σαπούνια με αρωμα μπανάνα, πράσινο μήλο, τριαντάφυλλο, σοκολάτα, μαστίχα χίου, λεβάντα, χαμομήλι,γάλα και μέλι, κλπ κλπ .. ότι φαντάζεστε..

Κρέμες σώματος με άρωμα
Τριαντάφυλλο, Σανταλόξυλο, Βανίλια, Πράσινο μήλο, Πράσινο τσάι, Καρύδα, Βερίκοκο, Μango, Γαρδένια, Λεμονόχορτο, Μπανάνα, White musk , Φρέζια, Λευκή ορχιδέα, Σοκολάτα – πορτοκαλί, Σοκολάτα – βανίλια....

Λαδάκι μασάζ με άρωμα σοκολάτα, κρεμ μπρουλέ....
Το ένα καλύτερο από το άλλο...


Την Παρασκευή είναι τα γενέθλια της Βασιλικής , της μεγάλης μου ανιψούλας..
Ζήτησα από τον φίλο μου να αναλάβει να φτιάξει σαπουνοφατσάκια για να τα δώσουμε στα παιδάκια στο τέλος του πάρτυ... έδωσε τον καλύτερο του εαυτο..
η Βασιλική δεν σταμάτησε να φωνάζει "γιούπι" και να χοροπηδάει... όταν βέβαια της έδωσα το σαπούνι που επάνω έγραφε "χρόνια πολλά Βασιλική", δεύτερος γύρος φωνών και χορού επικράτησε.. χόρτασα αγκαλιές και "ευχαριστώ"!!!!!!!!!!

Καλέ μου Σαπουνάκια... να είσαι πάντα καλά και γεμάτος κέφι για δημιουργία.. σε ευχαριστώ για όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχόλια

  1. ..και πρακτικά και δημιουργικα τα σαπούνια!!


    χαχα..και οτι πρεπει για παιδακια, μικρα και μεγαλα..

    ...Καλημέρα Χαρά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου Χαρά μου! Θα πρέπει να προσέξετε μην φάνε τα πιτσιρίκια τα σαπουνάκια - λαχταριστές καραμέλες φαίνονται!!!! Είχα δει κι εγώ σε μια έκθεση τέτοια καλούδια κι είχα ξετρελαθεί, είχα αγοράσει μπόλικα και στολίζουν το μπάνιο μου. Δώσε μας κάποιο λινκ, κάτι, που να μπορούμε να τον βρούμε κι εμείς αυτόν τον καλό κύριο! Να μου είσαι καλά, σε γλυκοφιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηλία ..... και μυρωδάτα..

    καλημέρα!!!! είναι φανταστικά.... έχω και σαπουνάκι κρινάκια, και τριανταφυλλάκια.. κλπ κλπ!

    φιλιά πολλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΡΑΚΙ μου γλυκό και αγαπημένο.. καλημέραααααα............

    στο facebook ... https://www.facebook.com/#!/xeiropoihta.sapounia

    είναι όλα τέλειαααααααααα....

    ελπίζω η μαμα σου να είναι καλά!!

    φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Xeiropoihta Sapounia σχολίασε τη δημοσίευσή σας.

    Ο Xeiropoihta έγραψε:

    "Με συγκίνησες!!! Πρωί πρωί!!! Σε ευχαριστώ Χαρά Τι να πω!!! ήταν «έρωτας» με την πρώτη ματιά … από το πρώτο email σου ήσουν τόσο σίγουρη για την φίλια και συνεργασία μας!! Εγώ ήμουν στα πρώτα βήματα μου γεμάτο αγωνιά, αγαπούσα και αγαπώ αυτό που κάνω, ήμουν σίγουρος για την ποιότητα των προϊόντων μου άλλα αγωνιούσα πως μέσα από το ΝΕΤ κάποιος θα μπορέσει να με εμπιστευτεί και να το «τολμήσει» χωρίς να μπορέσει να έχει επαφή να μπορεί να μυρίσει τα προϊόντα!! Εσύ το «τόλμησες» και να που κάθε μέρα κτίζεται κάτι κάλο και δημιουργικό!! Είσαι κοντά σε αυτό που πρεσβεύω και εγώ, την θετική ενεργεία, το χαμόγελο, την ανιδιοτελή αγάπη, την δύναμη της ψυχής, πηγή χαράς και αρμονίας!! Εύχομαι να έχεις πάντα την υγεία σου και ποτέ να μην βρεθεί στον δρόμο σου κάτι που να σε κάνει να σταματήσεις να χαμογελάς!! Σε ευχαριστώ που διέθεσες τον χρόνο σου να γράψεις την μικρή μας ιστορία!! Και επίσημα πλέον σε ανακηρύσσω πρέσβειρα του Energy Soaps ))))))))))))))))) Και σε άλλες δημιουργίες με υγεία!!!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι φατσούλες φαίνονται πολύ γλυκές,έχουν δίκιο τα κορίτσια!
    Να σου ζήσει η ανιψούλα,να τα εκατοστήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα είναι πανέμορφα όλα!!!
    Θα μπω κι εγώ στο link του καλού κυρίου να χαζέψω και να ... παρασυρθώ, γιατί ως γνωστόν είμαι και αδυνάτου χαρακτήρος;-)
    Φιλιά Χαρά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ επιφυλάσσομαι ... θα απαντήσω με τα σχόλια και φυσικά φωτογραφίες από τις φατσούλες των μικρών μας καλεσμένων μόλις παίρνουν τα δώρα μας !!!!
    Να' σαι καλά Ζαχαρούλα !!

    Κύριε Σαπουνάκια μας (πλέον μέλος της οικογένειας χιχιχ) , θέλω και απ' αυτό το υπέροχο τονωτικό spray !! Θα πω της Ζαχαρούλας να μεριμνήσει !!!

    Σημείωση : Οι σαπουνοφατσούλες από κοντά είναι ακόμα πιο ωραίες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις