10 μέρες..

10 μέρες πέρασαν από την τελευταία μου ανάρτηση.. και έχω τόσα να σας πω!!! θέλω να σας βρίσκω όλους καλά..και το εύχομαι!!!!

εγώ είμαι κουρασμένη αλλά γεμάτη... αισθάνομαι ότι βρίσκω την παλιά καλή Χαρά και πάλι.. θέλει χρόνο.. οι μνήμες δεν φεύγουν έτσι απλά.. παρόλα αυτά η ζωή συνεχίζεται και εμείς δεν μελαγχολούμε, τι κι αν μπήκε ο Σεπτέμβρης και το φθινοπωρο....ο Σεπτέμβρης είναι μήνας ανασύνταξης.. αγαπησιάρικος..


Αυτές τις ημέρες λείπει ο αδερφός μου από την δουλειά και είμαι μόνη μου.. αγχωμένη πολύ.. πάω πολύ πρωί για να οργανώνομαι.. διπλός ελληνικός , μουσική και δουλειά....


Να σας πω λοιπόν για τις 10 μέρες αυτές..
 Την προηγούμενη Κυριακή βρέθηκα σε ένα beach bar εδώ στην Πάτρα, θα έπαιζε μουσική ο Δημήτρης Κοργιαλάς με κάποιους πατρινούς dj's.. Ήταν όμορφα., οι μικρές ήθελαν και φωτό και αυτόγραφα..
ήπιαμε, είδαμε το ηλιοβασίλεμα και μας πήρε 10 το βράδυ να χορεύουμε Πατρινό καρναβάλι.. Έγινε όμως και κάτι ακόμα που πραγματικά με συγκίνησε και μου άρεσε.. καθόμουν με το γαμπρό μου και ξαφνικά μία άγνωστη αλλά ευγενική κοπέλα με πλησίασε.. και με ρώτησε αν είμαι η "ζαχαρούλα..".. μου είπε ότι διαβάζει το blog μου καιρό αλλά δεν αφήνει σχόλια.... χάρηκα τόσο πολύ , σας λέω αλήθεια.. βούρκωσα!!! το σκέφτομαι τώρα και λέω ότι τόσος κόσμος κατηγορεί το internet.. αλλά εμάς τους bloggers και την αγάπη μας δεν θα την καταλάβει κανείς.. Φωτεινή σε ευχαριστώ πολύ , από καρδιάς...


Tην Τετάρτη που μας πέρασε ήρθαν τα παιδιά από την δουλειά στο σπίτι να τσιμπήσουμε.. δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία τα φαγητά , έβγαλα ότι απέμεινε όταν έφυγαν.... ήταν όμορφα.. γελάσαμε, μιλήσαμε σοβαρά, κάναμε σχέδια....


Ααααα να μην ξεχάσω έφτιαξα με την Ιφιγένεια την αδερφούλα (blogger από τα παλιά στο http://basilikikonstantina.blogspot.gr/), κοσμηματάκια για να στείλουμε να βοηθήσουμε τα αδέσποτα του ασπροπύργου..http://mayasfairytale.blogspot.gr/2012/08/meow-o.html μία κίνηση που βρήκαμε γλυκιά και αναγκαία... Ως γνωστόν η Ιφιγένεια έχει το www.xantres.gr και έτσι πήγα εκεί , ανακάτεψα τα πάντα και το αποτέλεσμα είναι αυτά τα τρία κομμάτια..



Την μπλε πανσέληνο την είδα με τις μικρές μου ανιψούλες κάνοντας barbecue στον κήπο τους, ξάπλα στην σεζλόγκ..





Εχθές πήγα για ένα ποτάκι με τα παιδιά από την δουλειά και σήμερα πήγα σινεμά με τις ανιψιές μου.. Mαδαγασκάρη ΙΙΙ 3D....

Tώρα είμαι σπίτι και θα τελειώσω τους κουμπαράδες από ανακυκλώσιμα υλικά... δείτε εδώ και γιατί όχι φτιάξτε και εσείς...

Τέλος θα σας πω ότι είδα μία ακόμα φιλενάδα μου αυτές τις ημέρες.. την Ειρήνη... από το http://manasieirini.blogspot.gr/.. βρέθηκε στην Πάτρα και μου αφιέρωσε ένα ολόκληρο βράδυ.. (να ευχαριστήσω και τον αντρούλη της που μας άφησε μόνες).. παρλάραμε ώρες.. χείμαρρος το Ειρηνάκι.. μου είχε λείψει τόσο πολύ.. την είχα ανάγκη και αυτή σαν να το ήξερε ήρθε, "άδειασα" την ζωή μου στα χέρια της... τώρα της χρωστάω 3ημερο στην Σαλονίκη...


Κλείνοντας σας βάζω μία φωτογραφία από το ηλιοβασίλεμα της Παρασκευής έξω από το μαγαζί.. τι να μας πει η Σαντορίνη ε?

Και σας βάζω και μία πανεύκολη αλλά υπέροχη συνταγή από το menu της Τετάρτης.. Κις λορέν από την Βέφα Αλεξιάδου

ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ
Υλικά


  • 1 δόση ζύμη τάρτας (εγώ βάζω την έτοιμη βάση  τάρτας pillsburry)


  • για τη γέμιση
  • 250 γρ. μπέικον

  • 4 αυγά

  • 2 κούπες κρέμα γάλακτος

  • λίγο άσπρο πιπέρι

  • 1/4 κουταλάκι αλάτι

  • 2 1/2 κούπες τριμμένη γραβιέρα ένταμ
  • Εκτέλεση
    Ανοίξτε τη ζύμη σε φύλλο και στρώστε τη σ' ένα πυρέξ για τάρτες, με διάμετρο 30 εκ., καλύπτοντας τα τοιχώματα. Βάλτε το μπέικον σε τηγανάκι και σοτάρετέ το, να λιώσει και να ξεχωρίσει το πολύ λίπος. Στραγγίστε το σε απορροφητικό χαρτί. Κόψτε το σε κομμάτια και αραδιάστε τα μέσα στην τάρτα. Πασπαλίστε επάνω την τριμμένη γραβιέρα. Χτυπήστε ελαφρά τ' αυγά, ρίξτε κι ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος, λίγο μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι. Αδειάστε το μίγμα μέσα στην τάρτα, επάνω από το στρωμένο μπέϊκον και το τυρί. Ψήστε στους 200 βαθμούς Κελσίου, για 40'-45'. Αφήστε το να σταθεί 10', πριν το μεταφέρετε σε πιατέλα (προεραιτικά) και το σερβίρετε.

    αυτά και για σήμερα!!!!!!!!! σας φιλώ γλυκά όλους.. και σας εύχομαι ένα όμορφο Σεπτέμβρη και μία ήρεμη εβδομάδα από α'υριο!!!!!!!!!!!!!!!!

    Σχόλια

    1. καλη βδομάδα Χαρά..
      καλο μηνα..και..καλη συνέχεια καλοκαιριού...εχει ζέστη...η θάλασσα ειναι ακόμα τέλεια!! :)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Καλησπέρα γλυκειά Ζαχαρούλα!
      Πέρασες όντως πολύ όμορφα με φίλους και γνωστούς..ευκαιρία να μαζέψεις τις δυνάμεις σου και να ξεκινήσεις για το φθινόπωρο με αισιοδοξία και χαμόγελο..Συμφωνώ μαζί σου..Ο κόσμος του blogging,κρύβει μεγάλες χαρές και συγκινήσεις που αν είσαι απ'έξω δεν μπορείς να καταλάβεις..Συμπαθείς και νοιάζεσαι για ανθρώπους που δεν έχεις ποτέ σου συναντήσει και ίσως ποτέ να μη σου δωθεί η ευκαιρία να το κάνεις..Αγωνιάς όμως για εκείνους ,χαίρεσαι και λυπάσαι μαζί τους!
      Σημαντικό ε;
      Τα φιλιά μου*

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. 10 γεμάτες μέρες Ζαχαρένια μου, χαίρομαι πολύ που τις απόλαυσες!!!!
      Φιλάκια πολλά, καλό μήνα και καλή βδομάδα να χουμε!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. γεμάτες μέρες,ευτυχώς ,δεν είναι καιρός για μοναξιές....
      καλό μήνα!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Καλή εβδομάδα να έχεις κοριτσάκι και καλό μήνα!!!

      Το διασκέδασες για τα καλά, ε???

      Πολλά φιλιά

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Σου εύχομαι να περνάς τόσο όμορφα πάντα!
      Καλό φθινόπωρο να έχουμε:)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Ζαχαρούλα καλό φθινόπωρο!Απίστευτο δεκαήμερο!!!Πολυ ωραίες οι φωτογραφίες σου!!
      Τι καλά μια χαρά διασκέδασες με τα γλυκά κοριτσάκια και τους φίλους !!!μμμμ ξεχασαμε την Μαδαγασκάρη καλα που μου το θυμισες..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Καλό μήνα Ζαχαρούλα!! όμορφες όλες οι στιγμές σου!!! πολύ ζωντανές εικόνες!! πολύ συγκινητικό πράγματι να σε αναγνωρίζουν! φιλάκια πολλά, να περνάς πανέμορφα!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. Alamagkos Panayiotis

      Θα πρέπει να ξέρεις ότι: Οι μνήμες ΔΕΝ θα φύγουν ποτέ-Το άγχος δεν κάνει καλό. Άλλωστε το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν(να είσαι μόνη σου...) .Νοιώθω τόσο πολύ κοντά σας όλο αυτό το καιρό(Παρότι είναι μια "Τηλεφωνική'' φιλία) ,και αφού παρακολουθώ όλα όσα ανεβάζεις θα ήθελα να ξέρεις ότι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ χαίρομαι . Συνέχισε και σίγουρα θα βγεις κερδισμένη από τη ζωή!!!! Φιλιά πολλά από τα Χανιά.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. Αυτό έλειπε να μην σ'αναγνωρίσει!!!! Είναι αυτά που λέγαμε...
      Ο κόσμος των blogs είναι μοναδικός! Μπορείς να κάνεις φιλίες μέσα από εδώ και να γνωρίσεις ανθρώπους που ούτε καν είχες φανταστεί! Όπως η δικιά μας φιλία φιλενάδα μου!
      Εγώ σ'ευχαριστώ για εκείνη την βραδιά! Είχαμε τόοοοοοοοσα πολλά να πούμε...χαχαχα!!! Το έγραψα και στην προηγούμενή μου ανάρτηση! Διάβασέ την!!! Είσαι ένας άνθρωπος που απολαμβάνει κάποιος να είναι μαζί του!!! Σ'ευχαριστώ για όλα!!!
      Α...και τώρα που το θυμήθηκα...τί έστειλες στην Αχτίδα βρε;;;;; Την τρέλλανες!!!! Όλο για σένα μου έλεγε!!!!
      Δώσε φιλιά σε όλους...στα ζουζουνοανήψια σου, στην αγαπημένη μου Ιφιγένεια, στον αδερφούλη!
      Καλό κουράγιο στην δουλειά!!! Σε σκέφτομαι και σ'αγαπώ πολύ!!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. Καλή επιστροφή, καλό μήνα, και καλή εβδομάδα!! Χαίρομαι που πέρασες όμορφα αυτές τις ημέρες! Όμορφο Φθινόπωρο σου εύχομαι!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. Καλή εβδομάδα και καλό μήνα, Ζαχαρούλα! Εύχομαι να περνάς πάντα έτσι όμορφα και γεμάτα χαρές!
      Φιλάκια!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. iLiAs μου.. αγαπημένε μου...η θάλασσα όλο το Σεπτέμβρη είναι σούπερ!!!!

      φιλάκια!!!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. myStickland.. καλή μου..!!! έτσι είναι ο κόσμος του blogging.. νοιάζεσαι, αγαπάς , προσφέρεις και δεν περιμένεις αντάλλαγμα.. απλά και ωραία!!!!!!!!!!!!!!!!!

      σε φιλώ γλυκά!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    15. ΕΛΕΝΑ... είπαμε οι μέρες που περνούν δεν γυρίζουν... άρα πρέπει να ζούμε.. όχι να περιμένουμε τις χαρές να μας βρουν.. δεν θα έρθουν μόνες τους!!!

      πως περάσατε στις διακοπές?????

      φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    16. Nasia μου.. απολαμβάνω την μοναξιά μου.. είμαστε καλές φίλες.. αλλά θέλει και εναλλαγές η ζωή ε??????

      καλό φθινόπωρο καλή μου!!!!!!!!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    17. painter γλυκιά μου... πέρασα όμορφα με ανθρώπους που αγαπώ και με νοιάζονται!!! σημαντικό πολύ....

      καλή εβδομάδα να έχουμε !!!!!!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    18. mia maria.... ναι ναι .. όλοι να περνάμε όμορφα... με αγάπη και γέλιο ε?????? να είναι η δύναμή μας...

      καλή εβδομάδα ομορφούλα μου!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    19. Demi μου.. να πάτε Μαδαγασκάρη.. ωραία ήταν!!!!!!!

      φίλους και συγγενείς ..που είναι δίπλα σου όταν οι άλλοι φεύγουν, που σε αγαπούν γι αυτό που είσαι.. που είναι μαζί σου ακόμα και όταν οι επιλογές σου είναι λάθος.....

      σε φιλώωωωωωωω......

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    20. evonita μου αγαπημένη... όπως το είπες "στιγμές"... να μαζεύουμε όμορφες στιγμές με όμορφους ανθρώπους... ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!!!!!

      φιλάκια κουκλίτσα μου!!!!!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    21. Παναγιώτη..είμαστε φίλοι!!! αυτό δεν αλλάζει!!!! συμμαχία Πάτρα-Χανιά!!!! Σε ευχαριστώ πολύ που με νοιάζεσαι... που με αγαπάς... που με συμβουλεύεις!!!!! φιλιάααααααααααα...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    22. Ειρηνάκι μου αγαπημένο.... είχαμε πολλά να πούμε και έχουμε κι άλλα τόσα!!!! κι άλλα τόσα.. χαχαχαχαχ!!! και πάντα θα έχουμε να λέμε!!!!!!!!

      Θα σου ΄ρθω... αν με πας στο Μόλυβο....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      όσο για την Αχτίδα.. είναι η μαμα bloggger πολλών... αγαπάω αχτιδα τρελα!!!! χάρηκα που την άκουσα!!!!!!

      φιλιά μωρό μου!!!!!!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    23. Taelia .. καλό φθινόπωρο να έχουμε όλοι... ανασύνταξη και τα κεφάλια μέσα.... αλλά με χαμόγελο!!!!!!

      φιλιά πολλά πολλά πολλά!!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    24. Helen Gr μου... να περνάμε όλοι καλά... να αισθανόμαστε αγάπη και να ζούμε τις στιγμές..όλες!!!!!!

      καλό φθινόπωρο αγαπημένη.....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    25. Καλό φθινόπωρο!!
      Ανακαλύπτω κάθε μέρα όλο και περισσότερο τον κόσμο του blogging και μου αρέσει...είναι ωραία εδώ...
      Πάω να αντιγράψω συνταγή για κις λορέν..ο γιός μου θα σε λατρέψει!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    26. Γεια σου Χαρά!! Από την Πάτρα λοιπόν..!Έζησα 4 χρόνια στην Πάτρα,σπούδαζα στο ΤΕΙ Κοινωνική Λειτουργός..!Μου έχουν λείψει αρκετά από εκείνη την εποχή! Η ανάρτησή σου μου άρεσε πολυ και με συγκίνησε το σκηνικό με την αναγνώστριά σου..Ακριβώς το ίδιο συμπέρανα και το έχω γράψει αρκετές φορές..είναι μαγικός ο κόσμος των bloggers!Υπάρχει άλλο επίπεδο! Οκ υπάρχουν και οι κακοπροαίρετοι αλλά εγκαταλείπουν απευθείας!Καλώς σε βρήκα,θα χαρώ να τα λέμε!!Φιλάκια

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    27. Καλημέρα Ζαχαρούλα, πολύ όμορφες οι φωτογραφίες και το φαγητό και οι κατασκευές..Πολυάσχολο κορίτσι..Να'σαι πάντα καλά, σου εύχομαι καλή εβδομάδα και καλό φθινόπωρο!!!Φιλάκια!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    28. Ζαχαρούλα, γιορτάζεις σήμερα;
      χρόνια πολλά!! παντα γερή και χαρούμενη να είσαι, πάντα ΚΑΛΑ!!
      σε φιλώ :)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    29. Ζαχαρούλα μου γλυκούλα, ευχαριστώ για την συνταγή του κις λορέν, θα το κάνω!!!Είναι τέλειο!!!φιλάκια και καλό Φθινόπωρο!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    30. Α!!ξέχασα!!Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα γλυκιά μου!!φιλάκια.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    31. Καλημέρα ...πέρασα να σου πω καλό φθινόπωρο!
      Πολύ γλυκιά η ανάρτηση σου.
      Φιλιά

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    32. πολύ όμορφα όλα! Αλλά και η τάρτα ακόμη καλύτερη γιατί περιμένω κάποιους φίλους το απογευματοβραδάκι!
      Kathy by anthomeli

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    33. Ζαχαρούλα μου όλο ζάχαρη, :) γιόρταζες χτες???? Αν ναι χρόνια πολλά σου εύχομαι και πάντα ευτυχισμένες στιγμές!!! Φιλάκια πολλά!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    34. Πολλά τα νέα σου Ζαχαρούλα μου! όντως ήτανε γεμάτες οι μέρες σου! Καλό μήνα να έχουμε!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    35. Χαίρομαι πολύ που απόλαυσες δέκα ευχάριστες μέρες και έτσι μάζεψες δυνάμεις για την συνέχεια. Καλό Φθινόπωρο.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Δημοσίευση σχολίου

    Δημοφιλείς αναρτήσεις