ένα όμορφο ΣΚ!!!

Καλησπέρα!! πέρα για πέρα!!! 

Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά..  Καιρό έχω να βρεθώ ανάμεσα σας.. αλλά πραγματικά οι ώρες της ημέρας δεν με φθάνουν!! Τόσα πράγματα ταυτόχρονα και οι ώρες της ημέρας μόνο 24!!!!!

Παρόλα αυτά αυτό το ΣΚ ξέκλεψα χρόνο και βρέθηκα στην Αθήνα. Ένα ακόμα σεμινάριο της αγαπημένης Μαρίας ήταν η αφορμή... γιατί η αιτία ήταν ότι ήθελα να βρεθώ ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα!!! Εντός και εκτός σεμιναρίου..

Κάθε φορά που ανεβαίνω στην Αθήνα, ξέρω ότι θα δω ανθρώπους που αγαπάω..

Στα σεμινάρια έχουμε γίνει μία όμορφη παρέα.. μία παρέα καλλιτέχνιδων , που αφήνουν πίσω τα προβλήματα τους για αυτές τις ώρες και δημιουργούμε, γελάμε αληθινά και απολαμβάνουμε το κάθε λεπτό.. Σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό παίζει η αγαπημένη μας δασκάλα Handmade Art Maria  και βέβαια η καλύτερη οικοδέσποινα ever και πλέον και δασκάλα μας η Misirlou!!!!! Μία παρέα γυναικών που αφήνουν την καθημερινότητα τους σπίτι, και έρχονται με χαρά να να δημιουργήσουμε.. Αυτήν την φορά είχα την ευκαιρία να γνωριστώ καλύτερα με κάποιες από αυτές.. Την μία την παρακολουθώ πολλά χρόνια μέσα από το blog της, και από την πρώτη φορά που μπήκα στο blog της την έβαλα στην καρδιά μου, και τώρα απλά δικαιώθηκα.. Την άλλη την παρακολουθώ πιο πολύ από το fb.. φαινόταν γλυκός άνθρωπος, και τελικά, είναι.. και γλυκιά και καλή και αληθινή!!!! Οι συζητήσεις με τέτοιους ανθρώπους , δεν μπορεί παρά να σε κάνει μόνο καλύτερο... και τις ευχαριστώ πολύ για αυτό!!!!

Σάββατο πρωί πρωί ξεκίνησα , Κυριακή απογευματάκι επέστρεψα.. γεμάτη, ανανεωμένη, χαρούμενη.. Είναι αυτό το κάτι που συμβαίνει κάθε φορά που ανεβαίνω Αθήνα , και χάνονται τα προβλήματα και οι σκοτούρες... 

Εις το επανιδείν λοιπόν..

Σας φιλώ γλυκά όλους... Να έχουμε μία καλή εβδομάδα..

Σχόλια

  1. Και εγώ χάρηκα που σε γνώρισα , Χαρά μου! Είσαι πολύ χαρούμενος άνθρωπος, μια ξεχωριστή προσωπικότητα! Εύχομαι και σε άλλα όμορφα Σ/Κ, γεμάτα δημιουργία και καλή παρέα! Φιλιά πολλά και να'χεις μια γλυκειά εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή τη φορά είμαστε στο ίδιο τραπέζι και χαίρομαι πολύ για όσα εισέπραξα , κυρίως την αύρα σου !!!!
    Εις το επανιδείν !!!
    Καλή εβδομάδα με ένα γλυκό φιλί καληνύχτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε φορά που ανταμώνουμε σε γνωρίζω καλύτερα και σε αγαπώ περισσότερο!!! Σε ευχαριστώ για τις υπέροχες ώρες που περάσαμε μαζί εντός και εκτός σεμιναρίου!!!! Ελπίζω πως θα τα ξαναπούμε σύντομα... εντός ή εκτός Αθηνών!!!! Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα!!! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις