βιβλία.. βιβλία.. βιβλία..

Αγαπημένοι μου ο ελεύθερος χρόνος μου είναι ελάχιστος, να μην επαναλαμβάνομαι... δεν θα μπορούσα βέβαια σε καμία περίπτωση ότι κι αν γίνει να σταματήσω να διαβάζω...

έτσι διάβασα
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ- ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ
ΑΓΑΠΩ ΘΑ ΠΕΙ ΧΑΝΟΜΑΙ - ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ ΖΑΙΡΗ
ΛΕΥΚΗ ΟΡΧΙΔΕΑ - ΚΑΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΣΤΙΣ 12 - ΕΛΕΝΗ ΔΑΦΝΙΔΗ
ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ - ΝΙΚΟΛ ΑΝΝΑ ΜΑΝΙΑΤΗ
ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙ ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ - ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΚΟΥ
Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ - ΕΛΕΝΗ ΒΑΗΝΑ


ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ- ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ
Όλη η ζωή του Μιχάλη… ένα τελευταίο τσιγάρο. Ένα τελευταίο τσιγάρο, προτού πάρει την απόφαση να παντρευτεί τη γυναίκα που αγάπησε κι ας ήταν τόσο νέος. Ένα τελευταίο τσιγάρο, προτού στραφεί σε ένα ριψοκίνδυνο επαγγελματικό βήμα, που τον εκτόξευσε στην κορυφή για να τον ρίξει σ’ έναν γκρεμό δίχως τέλος. Ένα τελευταίο τσιγάρο, για να μην πηδήξει στο κενό, όταν η ζωή του, η δουλειά του, τα όνειρα και ο έρωτας έγιναν στάχτες και αποτσίγαρα… Και ένα τελευταίο τσιγάρο, όταν μπροστά του ορθώθηκε η απειλή μιας ύπουλης ασθένειας και η κόρη του βούλιαξε στο σκοτάδι της· η νευρική ανορεξία άρχισε να κεντά βασανιστικά τις μέρες της αλλά ο Μιχάλης ήταν αποφασισμένος να μη γίνει και το παιδί του στάχτη στην πυρά της. Δίπλα του η Μαρκέλλα, φύλακας άγγελος της ζωής του και μια πραγματική φίλη που μόνο στα βιβλία συναντάει κανείς… Ή μήπως όχι;

Μια ιστορία για τη ζωή ενός ανθρώπου που συναντήθηκε με τη φωτιά. Μια ιστορία για ένα… τελευταίο τσιγάρο…

Έχοντας διαβάσει όλα τα βιβλία της Λένας και μη μπορώντας πια να είναι αντικειμενική απέναντι της, θα σας πω ότι λυπήθηκα που τελείωσε αυτό το βιβλίο.. από τις πρώτες του σελίδες σε κρατάει κοντά του.. Δεν θα σας πω πολλά για τον Μιχάλη που από την καλοσύνη του, ρήμαξε την ζωή του.. την Μαρκέλλα , μία αληθινή φίλη , σπάνιο φαινόμενο για την εποχή μας.. την εγωκεντρική Έυα, που πήρε αυτό που της άξιζε.. την Μάρθα, που αντικατοπτρίζει επάξια το "αμαρτίες γονέων , παιδεύουσιν τέκνα".. το Στέφανο που ήταν βράχος δίπλα στην γυναίκα του.. Εμένα με κέρδισε ο πατέρας της Εύας.. που δεν δίστασε να την αποκληρώσει... όσο σκληρό κι αν ήταν..
Βιβλίο που υμνεί την φιλία, μιλάει για την νευρική ανορεξία, και τις παγίδες της ζωής.. ένα τελευταίο τσιγάρο όλα.....

ΑΓΑΠΩ ΘΑ ΠΕΙ ΧΑΝΟΜΑΙ - ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ ΖΑΙΡΗ

H Αλεξάνδρα, η Μαρίνα και η Ελίνα μεγαλώνουν σε ένα αρχοντικό όπου βασιλεύει η αδιαφορία. Έχουν τα πάντα αλλά τους λείπει το πιο βασικό: η αγάπη. Ακολουθούν το πεπρωμένο τους, ερωτεύονται με πάθος, χωρίζουν. Ταξιδεύουν παρέα με τα περιστέρια της καρδιάς τους στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και στην Καλντέρα της Σαντορίνης, πετούν πάνω από τις πλατείες της Φλωρεντίας, χορεύουν με τον ήλιο της ερήμου στη χλιδή των Αραβικών Εμιράτων, προσπαθούν με πείσμα να ανακαλύψουν τι θα πει «σ’ αγαπώ». Σε μια παράλληλη διαδρομή, παρών είναι και ο Δημήτρης, που σμίγει μυστικά με αλήθειες τραγικές, μπλεγμένος εν αγνοία του στον ίδιο οικογενειακό ιστό. Τέσσερις ήρωες που ερωτεύονται, πονούν, χαίρονται, συγκρούονται, αναρωτιούνται ως πού μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος που αγαπάει. Ίσως και μέχρι το φόνο; Είναι ποτέ δυνατόν; Έχει, άραγε, όρια η αγάπη;

Από την πρώτη σελίδα ως την τελευταία σε «πετάει» σε έναν κόσμο μαγικό,αγαπησιάρικο, ταξιδιάρικο. Ένιωσα να μυρίζω τα βότανα σπατάλωντας τον χρόνο μου στο μαγαζάκι της Έλινας, να τριγύριζα στο μεγάλο αρχοντικό, να είχα στον αυρανίσκο μου την γεύση από το κρασί της .Όλα τα έζησα.όλους τους ήρωες έναν, έναν… Όλους! Ένα φινάλε συγκλονιστικό και μαγευτικό, όπως το περίμενα! Το ΑΓΑΠΩ ΘΑ ΠΕΙ ΧΑΝΟΜΑΙ είναι ένα βιβλίο που θα σας συναρπάσει, θα σας συγκλονίσει, θα σας κόψει την ανάσα, θα σας ταξιδέψει και θα κατάλάβετε αμέσως ότι ΑΓΑΠΩ..ΘΑ ΠΕΙ ΧΑΝΟΜΑΙ!!

ΛΕΥΚΗ ΟΡΧΙΔΕΑ – ΚΑΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

«Ήθελα να σου πάρω ένα ρολόι για να θυμάσαι κάθε ώρα και λεπτό πόσο σ’ αγαπώ». Ο Μάρκος έσυρε το δάχτυλό του στην πλατινένια αλυσίδα. «Στο ρολόι αυτό βρίσκεται όλη η αγάπη μου – όλη, ακούς;». Σε μια ονειρική παραλία ανθίζουν το καλοκαίρι οι λευκές ορχιδέες της άμμου. Και στο εύφορο κτήμα δίπλα στην ακτή μεγαλώνουν τέσσερις αχώριστοι φίλοι: ο Νικηφόρος και η Έλλη, δίδυμα αδέλφια, παιδιά του κτηματία· η Φιλιώ, κόρη του θυρωρού του κτήματος· κι ο Αντώνης, γιος ενός φτωχού ψαρά. Οι ακατάλυτοι δεσμοί που τους ένωσαν από τα παιδικά τους χρόνια τούς συνοδεύουν στα πρώτα εφηβικά σκιρτήματα, αλλά και ως ενηλίκους, όταν η Έλλη αποφασίζει να θυσιάσει τον μεγάλο έρωτα της ζωής της για να διασφαλίσει το μέλλον του αδελφού της, ενώ η Φιλιώ υποφέρει βουβά από τον χωρίς ανταπόδοση έρωτά της για τον Νικηφόρο. Αμείλικτα παιχνίδια της μοίρας και ραδιουργίες αδίστακτων ανθρώπων οδηγούν σε χωρισμούς, προδοσίες και ατυχήματα με τραγικές συνέπειες∙ ωστόσο, σε κάθε σκληρή δοκιμασία υπάρχει πάντα ένα ανεκτίμητο στήριγμα: η αγάπη σε όλες τις μορφές της – ερωτική, αδελφική, φιλική, μητρική. Γιατί η αληθινή αγάπη είναι σαν τη λευκή ορχιδέα: ριζωμένη γερά στην άμμο, αψηφά τα καταστροφικά στοιχεία της φύσης και τα αδέξια ποδοπατήματα των ανθρώπων κι ανθίζει ξανά με το πρώτο φιλί της άνοιξης.

Ένα βιβλίο που τελειώνει και μένεις με την απορία.. και τώρα τι θα διαβάζω? Καλή συντροφιά, πολύ ωραία γραμμένο.. ένα βιβλίο που αναφέρεται στην αγάπη την πραγματική, την φιλία, και τις επιδράσεις της μοίρας στις ζωές μας.. που όσο όμως και να προσπαθεί, η αγάπη είναι εκεί..και αντέχει και περιμένει και φουντώνει… Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία της κ.Οικονόμου, και είναι όλα τέλεια παρέα, απλά, με νοήματα και αξίες που μέρα με την μέρα χάνονται!!! Διαβάστε το..


ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΣΤΙΣ 12 - ΕΛΕΝΗ ΔΑΦΝΙΔΗ

Τίποτα στη ζωή της Κατερίνας δεν είναι έτσι όπως το ονειρεύτηκε. Αν κι έχει περάσει τα τριάντα, συνεχίζει να μοιράζεται το ίδιο σπίτι με τη μητέρα και την καταπιεστική γιαγιά της, οι οποίες ελέγχουν κάθε βήμα της με σκοπό να την αποκαταστήσουν με οποιοδήποτε κόστος… Στη δουλειά της τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο μιας αυστηρής και αδίστακτης διευθύντριας. Όσο για τα προσωπικά της, όλα κατέρρευσαν όταν έπειτα από πολλά χρόνια σχέσης την εγκατέλειψε ο αγαπημένος της. Όλα όμως θα αλλάξουν όταν κάποια βραδιά θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί ένα μυστηριώδη άντρα, ο οποίος θα εξαφανιστεί το ίδιο απρόσμενα, χωρίς να αφήσει κανένα στοιχείο για το ποιος είναι. Η Κατερίνα θα έχει μόνο μία ευκαιρία να τον συναντήσει ξανά· ένα ραντεβού, στις δώδεκα. Θα καταφέρει, άραγε, να φτάσει σε αυτή τη συνάντηση, ή μήπως η ζωή έχει άλλα σχέδια γι’ αυτήν; Όταν η ζωή σού δίνει μόνο μία ευκαιρία για να συναντήσεις το άλλο σου μισό, τότε ετοιμάσου για ένα παιχνίδι γεμάτο συγκυρίες, συμπτώσεις και απρόοπτα…

Ένα χιουμοριστικό βιβλίο που μου έκανε κλικ ο τίτλος.. και έτσι το πήρα στα χέρια μου.. αν και στην αρχη δυσκολεύτηκα λίγο με τα πολλά ονόματα και απογοητεύτηκα, μετά βρήκα τους ρυθμούς μου και η ανάγνωση τελείωσε πιο γρήγορα από ότι είχα υπολογίσει.. Έξυπνες ατάκες και πλοκή που κρατάει το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο... Χιουμοριστικό, σε κάνει να γελάς, πράγμα που έχουμε όλοι ανάγκη... βιβλίο με χρώματα..με μουσικές.. και αρώματα!!!

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ - ΝΙΚΟΛ ΑΝΝΑ ΜΑΝΙΑΤΗ
Πολλοί πιστεύουν πως το μίσος μέσα σου για κάποιον, δεν μπορεί να τον αγγίξει. Κατατρώει μόνο εσένα τον ίδιο.

Η μικρή, γλυκιά Μαργαρίτα από τα δώδεκα της μεγάλωνε μαθαίνοντας να μισεί τον παιδικό της φίλο και τη μάνα του. Ο πατέρας της τροφοδοτούσε την αθώα παιδική της ψυχή με το συναίσθημα αυτό, σταλάζοντας σταγόνα-σταγόνα το δηλητήριο του, βασισμένος στην αγάπη που του έτρεφε η κόρη του και την τυφλή της εμπιστοσύνη στο άτομο του. Και η Μαργαρίτα θυσίασε όνειρα και μέλλον γι’ αυτή την εμπιστοσύνη, γιγαντώνοντας μέσα της το μίσος και τη δίψα για εκδίκηση για τους ανθρώπους που της υπέδειξε.

Με ολέθριες συνέπειες για την οικογένεια του παιδικού της φίλου.

Όταν μαθαίνει την αλήθεια, είκοσι χρόνια μετά, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να επανορθώσει για ότι προκάλεσε το παρόλογο και άδικο συναίσθημα που κυριαρχούσε μέσα της τόσα χρόνια.

Αλλά έπρεπε να πληρώσει. Θα άντεχε το τίμημα της εξιλέωσης;

Ένα βιβλίο εξαιρετικό όπως και όλα τα άλλα της κ.Μανιάτη. Ένα βιβλίο που δεν έχει το γνωστό happy end, ένα βιβλίο που με εξόργισε πολύ η Μαργαρίτα.. με νευρίασε ο πατέρας της και με εντυπωσίασε η μητέρα της.. Συνεχείς ανατροπές .. και φανταστική γραφή… λίγα λόγια για ένα σπουδαίο βιβλίο.

ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙ ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Από τη συγγραφέα του best seller ΠΟΥ ΠΑΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! που κυκλοφορεί επίσης από τις εκδόσεις μας!
Η Σοφία, παντρεμένη από τα …τρία της, μπορεί να μην κάνει σεξ κρεμασμένη από τον πολυέλαιο, αλλά όλα τα άλλα πηγαίνουν στην ζωή της ρολόι. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει… Η Τάνια, αμετανόητη εργένισσα, αισθάνεται ότι είναι πλήρης και ότι βρίσκεται στο απόγειο της επαγγελματικής της καριέρας. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει… Και η γλυκιά ηρωίδα, η Έλενα, θεωρεί ότι η πάσης φύσης αποχή από τους άντρες θα την κάνει βασίλισσα του ζεν, όταν ξαφνικά ο άντρας που την είχε κάποτε συγκλονίσει, κάνει μία ...μεγαλειώδη επανεμφάνιση στην ζωή της. Επανεμφάνιση η οποία γίνεται κάτω από τις χειρότερες πιθανές συνθήκες, και συνοδεύεται, ενίοτε, από ανορθόδοξες συμπεριφορές! Μια σειρά από γεγονότα, ρίχνει τις μάσκες και βάζει τα πάντα στην θέση τους. Εκεί ακριβώς που θα έπρεπε να βρίσκονται. Στα όρια της τρέλας και πέρα από αυτήν! Εκεί που αναγκαστικά σταματάει το ψέμα και αρχίζει να διακρίνεται ξεκάθαρα η αλήθεια… Γέλιο, συγκίνηση, ρομαντική διάθεση, και πολλές ανατροπές, συνθέτουν μία ιστορία, στην οποία ένα πράγμα είναι το μόνο σίγουρο. Ότι στον έρωτα όλα είναι πιθανά!

Έχοντας διαβάσει το προηγούμενο βιβλίο της , περίμενα κάτι παρόμοιο.. Με δικαίωσε η αγορά αυτού.. Ωραίο βιβλίο, καλογραμμένο, με χιούμορ, σιγκίνηση και ενδιαφέρον… στην κριτική μου για το προηγούμενο βιβλίο της, μου είχε πει ότι της αρέσει να ακούει κριτικές για να διορθώνεται… το είπε και το έκανε…. Πολύ καλό βιβλίο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και πάνω από όλα… ποτέ μην παίρνεις όρκο στον έρωτα.. δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί!!!!!!!!!

Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ - ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΚΟΥ
Παρ’ όλες τις αντιξοότητες, η Χαρά κατάφερε να παντρευτεί τον άντρα που ονειρεύτηκε. Ενώ όμως του στάθηκε στα δύσκολα, μόλις εκείνος έπαψε να ζει στην αβεβαιότητα, ανακάλυψε πως η πολυπόθητη σταθερότητα συνοδεύεται από βαθιά πλήξη. Η αντίδρασή του πόνεσε τη Χαρά, που είχε μάθει να πετάει με τα δικά του φτερά. Η Χαρά συνειδητοποίησε πως ο Θεός έδωσε μυαλό στον άνθρωπο για να σκέφτεται και πόδια για να προχωρά και να χτίζει το μέλλον του στις δικές του πλάτες. …
Ώριμη λοιπόν και κατασταλαγμένη, η Χαρά τολμά μια καινούρια αρχή, και με το νέο της σύντροφο βλέπονται μόνο τα Σαββατοκύριακα, τις γιορτές και τις αργίες. Όταν ανταμώνουν φροντίζουν να παραμερίζουν τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, ζουν έντονα την κάθε στιγμή και φροντίζουν να κρατούν τη σχέση τους ζωντανή και ανθεκτική στη φθορά του χρόνου, μέχρι που...

Ενδιαφέρον βιβλίο, με καλή πλοκή.. Η δύναμη μιας γυναίκας την κάνει να προχωρά και να παίρνει αποφάσεις και παρά τις αντιξοότητες τις στηρίζει μέχρι τέλους. …Όλοι κρύβουμε μέσα μας την δύναμη της ηρωίδας, ποιος όμως μπορεί νατην εξωτερικεύσει και να την στηρίξει???? Διαβάστε το…

Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ - ΕΛΕΝΗ ΒΑΗΝΑ
Κάθε γυναίκα έχει μια Ηλέκτρα μέσα της κι ας μην το ξέρει…
Είναι η ιστορία της γυναίκας που πάλεψε για να επιβιώσει και να κυνηγήσει τ’ όνειρό της…
Αυτή είναι η ιστορία της Ηλέκτρας, μιας δυναμικής γυναίκας που μέχρι τα είκοσι πέντε της χρόνια πρόλαβε να γνωρίσει τα πιο παράξενα παιχνίδια της ζωής...
Γεννημένη στις φτωχογειτονιές της δυτικής Θεσσαλονίκης και μεγαλωμένη σε μια οικογένεια με έναν πατέρα βάναυσο και μια μητέρα υποταγμένη, γνωρίζει από παιδί την ψυχολογική και τη σωματική βία.
Αναζητώντας απεγνωσμένα διέξοδο, η Ηλέκτρα κάνει από νωρίς την επανάστασή της και αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια της, με όπλο την οικονομική ανεξαρτησία. Σε ηλικία δεκαέξι ετών στήνει την πρώτη δική της «επιχείρηση»...
Με χιούμορ, οξυδέρκεια και δίψα για ζωή, η Ηλέκτρα σχολιάζει, κριτικάρει, παλεύει, απογοητεύεται, ξαναστέκεται στα πόδια της και ποτέ δε διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

«Η γιαγιά Ευγενία κοίµιζε το µωρό κουνώντας το πάνω στα πόδια της κι αυτό την κοιτούσε στο στόµα, µε τα µάτια του ορθάνοιχτα. Άκουγε το σλάβικο ερωτικό τραγούδι θαρρείς µε προσήλωση. Ένας χείµαρρος αναµνήσεων κατέκλυσε την Ηλέκτρα. Θυµήθηκε τα δικά της παιδικά χρόνια. Με τα ίδια τραγούδια είχε µεγαλώσει κι αυτή. Τώρα που έφευγε, προσπαθούσε να κρατήσει µέσα της το απόσταγµα των όµορφων στιγµών. Θα τις φυλούσε στο θησαυροφυλάκιο της ψυχής της για να τις έχει περιουσία και παρακαταθήκη για το µέλλον. Αλλά και όλα τα υπόλοιπα που την είχαν βασανίσει την είχαν κάνει δυνατότερη. Της είχαν δώσει µαθήµατα ζωής και δύναµη να αντιµετωπίσει οτιδήποτε. Όποτε χρειαζόταν, θα ανέσυρε από µέσα της, από τον πιο βαθύ τόπο του είναι της, εκείνο τον άγνωστο εαυτό που µπορεί να κάνει τα πάντα προκειµένου να είναι νικητής. Γιατί, αν κάτι είχε µάθει µέχρι εκείνη τη στιγµή στη ζωή της, ήταν να δίνει µάχες και να τις κερδίζει».

Τι να πω για αυτό το βιβλίο… με κράτησε κοντά του, γαντζωμένη στις σελίδες του και προσκολημένη στην Ηλέκτρα.. στην δυναμη της ψυχής της, στα θέλω της… στους φίλους τους πραγματικούς που πάντα είναι εκεί,, ακόμα και αυτοί που οι άλλοι ονομάζουν «ανθρώπους της νύχτας»… Πολύ απλή γλώσσα, που προσδίδει τσαμπουκά και ευθύτητα στην Ηλέκτρα… το συστήνω με χίλια!!!

Είναι ωραίο να ταξιδεύεις με τα βιβλία να γίνεσαι ένα μαζί τους....

φιλιά σε όλους!!!!!!!!!!!

Σχόλια

  1. καλησπέρα!!!

    τα έχεις διαβάσει???

    τι κάνεις??????

    φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσα βιβλία, πώς χωράνε σε ...ελάχιστο χρόνο? :))
    Τέρμα το μαγείρεμα? χα,χα,χα

    Πολλές καλημέρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρκονάκι μου... τα βιβλία σε 2-3 ημέρες έχουν τελειώσει... μέχρι λοιπόν να ψηθεί το φαγητό, διαβάζω....

    και βέβαια δεν αφήνουμε την μαγειρική.. η επόμενη ανάρτηση είναι κοντά!!!

    φιλάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνωμη αν ειχατε χρονο ποσα θα διαβαζατε;;;;;;;;; :):):)

    Ασε τα βιβλια να τελειωνεις με τις ετοιμασιες τις αλλες. Νταξει;; :):)

    Εγω ακομα δεν εχω αρχισει. Ειμαι για ξυλο το ξερω. Δεν θα προλαβαινω στο τελος!

    Φιλακιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙχα να διαβασω απο τις εγκυμοσυνες μου.. Τωρα η μικρη ειναι 3 ετων. Μόνο κατι βιβλία ψυχολογιας για τα παιδια μπορεσα να διαβασω το περασμενο καλοκαίρι και αυτα με τρελή πιεση χρόνου.. Φετος ομως το απολαυσα. Δεν ειχα καταλάβει πόσο μου ειχε λείψει αυτο το ταξιδι του μυαλού! Τα μωρά, μου ρουφούσανε καθε λεπτο που θα μπορουσε να ειναι κενό. Καλό καλοκαίρι Ζαχαρούλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ καλς οι προτασεις των βιβλιων και εγω ως βιβλιοφιλη σου προτεινω ακομη ενα το Ε.Κοκκκαλη των εκδοσεω ν Λιβανη. Φιλακι περιμενω κριτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις