καλώς με...

καλησπέρα σε όλους!!!! τι κάνετε????
χαθήκαμε??? όχι βέβαια... εδώ είμαι , σας διαβάζω, δεν προλαβαίνω να γράψω αλλά έρχεται ΣαββατοΚύριακο και ευελπιστώ να ααναπληρώσω τα κενά.. να σβήσω τις απουσίες..


Πέρασα μέρες μακριά σας... πήγα όμως στο παζάρι βιβλίου που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Πάτρα... Είχε πιο παλιά και κυρίως ξένη λογοτεχνία .. μην φανταστείτε όμως ότι έφυγα με λιγότερες από 3 σακούλες βιβλία!!!!!!!!!


Έκανα decoupage με τις ανιψούλες μου (και τον ξαδερφό τους)..


Έκανα decoupage μόνη μου...


Με έψαχνε η αστυνομία και σαν καλή πολίτης εμφανίστηκα στο αστυνομικό τμήμα...Η αστυνομία με έψαχνε γιατί το αυτοκίνητο που έχω στο ονομά μου, φωτογραφήθηκε από Ραντάρ στα Χανιά να πηγαίνει με το αστρονομικό νούμερο των 103 χιλιομέτρων έναντι των 60 που αναγραφόταν στην πινακίδα... για να μου δώσουν την κλήση , 350 τα ευρά, πρέπει πρώτα να παραδώσω για 60 μέρες το δίπλωμα μου... εκτός και αν δεν οδηγούσα εγώ και πω ποιος το έκανε... εδώ να τονίσω ότι σαν ιδιοκτήτρια όποιον κατονομάσω αυτός και θα αποχωριστεί το δίπλωμα του... καλό???


Παρέλαβα όμως και ένα μυρωδάτο δέμα.. σας έχω ξαναμιλήσει για τον φίλο μου τον "Σαπουνάκια" ..
επανέρχομαι όμως γιατί ο φίλος μου, που γνώρισα μέσα από το fb και πλέον εχω στην καρδιά μου.. (κι ας μην τον έχω συναντ'ησει ποτέ).. δεν κάθεται ήσυχος.. ξεκίνησε με τα σαπουνάκια του εξ'ού και το παρατσούκλι του , και πλέον η γκάμα του περιλαμβάνει.. αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, πήλινγκ, μάσκα άργιλου, λάδι μασάζ, λάδι σώματος, aναπλαστικό ορό για το πρόσωπο, κρέμες προσώπου, body butter, Aftershave Balm , Body Mist, Kηραλοιφή, Μάσκα μαλλιών, Lip - Gloss, αιθέρια έλαια  και σίγουρα κάτι ξεχνάω.. εννοείται ότι έχω από όλα.. καιτα αποτελέσματα είναι θεικά.... Επίσης τώρα θυμήθηκα ότι έχει και το όπλο για να καταπολεμήσουμε τις ψείρες........!!!!

Σας τα γράφω όλα αυτά , γιατί προσπαθώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα που με κατακλύζουν κάθε φορά που παραλαμβάνω ένα κουτί στην δουλειά, και γεμίζει αρώματα όλος ο χωρός χωρίς να χρειαστεί καν να το ανοίξω.... Ένα χαμόγελο τεράστιο , το ανοίγω και τα αρώματα μπερδεύονται με τα χρώματα.. και το μυαλό αρχίζει να ονειρεύεται....

 αυτά για σήμερα.... σας φιλώ όλους και σας εύχομαι ένα υπέροχο βράδυ με πανέμορφα όνειρα!!!!!!!


Σχόλια

  1. ..δωσε ενα όνομα στην τυχη..και άστους να ψάχνονται :P :P

    να περάσεις τέλεια!! καλο σαβ/κο!!

    καλη σου μερα Χαρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και΄καλό κουράγιο με το πεσκέσι!!! Μα τι δώρο έκπληξη της αστυνομίας ήταν αυτό!! όσο για τα σαπουνάκια τα λατρεύω...μπράβο στον δημιουργό...ήρθαν για να ξεπλένουν τη λύπη από το πρόστιμο...χεχε!!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μας είπε άτακτο....οδηγούσες ή όχι το αυτοκίνητο??? :ρρρρ Πάω να δω το Σαπουνάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ωραία πράγματα αν εξαιρέσεις την κλήση... Μα που έχει ραντάρ στα Χανιά που λειτουργεί κιόλας; Να ξέρουμε και εμείς να προσέχουμε... ;-)
    Πάω και εγώ να χαζέψω τα σαπουνάκια!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με εξαίρεση την κλήση, μια χαρά σε βρίσκω!!!
    Να περνάς πάντα όμορφα Ζαχαρένια μου!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με γεια τα νέα σου βιβλία!! τέλεια και τα κουτάκια σου!!! όσο για την κλήση, τι να πω, μήπως να κάνεις αυτό που λέει ο iLiAs για να ξεμπερδεύεις?χα χα.. αν και μετά μπορεί να έχεις άλλα μπλεξίματα, οπότε άστο καλύτερα!! ωραία φαίνονται τα σαπουνάκια, θα μπω να δω αν και δεν έχω facebook, πιστεύω κάτι να πάρει το μάτι μου! Καλό Σαββατοκύριακο, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με γεια τα καινούρια σου αποκτήματα!! Είναι πράγματι πολύ όμορφο συναίσθημα να παίρνεις δέμα σταλμένο με αγάπη!
    Καλή σου ημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με γεια τα σαπουνάκια και καλά ξεμπερδέματα με την κλήση!!!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά ζαχαρούλα μου στα Χανια ήσουν;; οχι βέβαια απο οτι καταλαβα..και αυτοι σου στήλανε κλίση στην Πατρα;;;απίστευτο ποσο καλα λειτουργεί το κρατος μας..χι..χι..
    καλα εκενες και αγόρασες βιβλιαυα εχεις να διαβαζεις τον χειμώνα ..τα σαπουνακια σου θα μοσχομοιρίζουν τον χώρο σου και εμενα μου αρέσουν δεν θελω να τα χαλαω οταν τα αγοραζω..χι..χι. φιλακια πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γεια σου ζαχαρουλα...Διαβάζω το blog σου εδω και καιρό και το λατρευω !!!! Εφτιαξα και εγω ένα διαβασε το να μου πεις τη γνώμη σου.. Ισως χρειαστώ και τη βοήθεια σου... Σε ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις