είμαι εδώ.. εκεί.. λίγο πιο πέρα..

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!

Καλό μήνα να έχουμε... Οκτώβριος... ο μήνας των γενεθλίων μου.. πάντα μου άρεσε να γιορτάζω τα γενέθλια μου.. όσα κεράκια και να είναι πάνω στην τούρτα δεν με άγχωναν!! 

Γιατί το θέμα δεν είναι ΑΝ μεγαλώνεις.. αλλά ΝΑ ζεις!!

Να περνάνε τα χρόνια αλλά να έχεις κάνει πράγματα.. να έχεις εμπειρίες.. να παίρνεις ρίσκα.. δεν έχει σημασία αν δεν σου βγαίνουν στο τέλος όλα.. το θέμα είναι να μην περάσουν τα χρόνια και στο μυαλό σου είναι καρφωμένο το "αν"... "τι θα γινόταν αν"...



Περίεργη μέρα σήμερα.. ξεκίνησε με ένταση.. με δουλειά πολλή.. και κατέληξε σε συζήτηση-ψυχοθεραπεία... Από αυτές τις συζητήσεις που κοιτάς "πίσω".. που σκέφτεσαι.. που αναθεωρείς.. που συνειδητοποιείς..  που απλά ακούς και "καταγράφεις"..


Συζήτηση με θέμα τις σχέσεις.. τι να πω και πως να δώσω στον άλλο να καταλάβει... ότι όλα αυτά που ακούγονται θεωρίες.. εγώ τα πιστεύω.. και ναι .. ο καθένας θέλει τον χώρο του και τον χρόνο του μέσα σε μία σχέση.. λογικό.. άλλωστε το "πολύ μαζί σκοτώνει".. ο καθένας θέλει να αναπνεύσει και μαζί σου και χώρια!!!! κατανοητό,δεκτό.. άλλωστε αυτό είναι πρώτα δική μου επιλογή και μετά του άλλου!! Μία σχέση θέλει από όλα... αγάπη, γέλια, έρωτα, βόλτες, κατανόηση, έλεγχο, ηρεμία... Όταν όλα αυτά τα συνειδητοποιήσεις τα πράγματα είναι πιο απλά... Ο άλλος είναι άνθρωπος όπως και εσύ, όχι ένας άγγελος ιδανικά πλασμένος.. Άνθρωπος με αδυναμίες, με ελαττώματα..που θα τον αγαπήσουμε ΚΑΙ για  αυτά!!!

Και όλα αυτά τα συνειδητοποιείς με τον καιρό.. κάνοντας αυτοκριτική.. ψάχνοντας τα λάθη σου.. και διορθώνοντας τον εαυτό σου, και όχι τον άλλο.. αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει κάποιος να μένει μόνος του.. Πάντα μετά την  καταιγίδα , έρχεται το ουράνιο τόξο .. αρκεί να έχεις υπομονή...

Και έρχεται η ώρα που ερωτεύεσαι... στην αρχή φοβάσαι.. το αρνείσαι.. και όσο περνάει ο καιρός.. το μυαλό σου γεμίζει από την μορφή του.. την σκέψη σου κατακλύζει η σκέψη του.. τα όνειρα σου έχουν κάτι δικό του.. χαμογελάς χωρίς λόγο.. δεν πατάς πάντα στην γη... και κάπου εκεί συνειδητοποιείς ότι είσαι ερωτευμένη!!! 
Να του το δείξεις??? να τον αφήσεις να το καταλάβει?? Να το πνίξεις??? Ο φόβος είναι εδώ..είναι ορατός..  
 όμως εσύ είσαι ερωτευμένη.. και θέλεις να το φωνάξεις!!!!  Προσπαθείς... στην αρχή διακριτικά.. μετά λίγο πιο τολμηρά.. μετά κάνεις πίσω.. και τελικά τι μένει?? Η ελπίδα.. Ποτέ δεν ξέρεις.. 
Είσαι πλέον στην φάση που πρέπει να αποδείξεις στον άλλο ότι μπορεί να μην είσαι αυτό που βλέπει..αλλά αυτό που ψάχνει!!! Δύσκολο.. Ακατόρθωτο? μπορεί.. ανάλογα.. αν ο άλλος θέλει να δει... αν αφήσει έστω και μία μικρή χαραμάδα.. απλά αρπάζεις την ευκαιρία και τρυπώνεις .. και αθόρυβα το αποδεικνύεις ..

Και γιατί τα γράφω εγώ αυτά απόψε??? αφορμή η συζήτηση.. αιτία ο έρωτας...


Καλό βράδυ....... να ερωτεύεστε.. είναι ωραίο!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχόλια

  1. Ναι !!!
    Ειναι πολύ ωραίο !!!!
    Κι ας έχει τις δυσκολίες του !!!
    Και να θυμάσαι , ερωτεύεσαι για σένα !!!!
    <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι !!!
    Ειναι πολύ ωραίο !!!!
    Κι ας έχει τις δυσκολίες του !!!
    Και να θυμάσαι , ερωτεύεσαι για σένα !!!!
    <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζαχαρένια μου χαίρομαι πάνω απ' όλα που είσαι καλά, που σε βλέπω με τόσο καλή διάθεση, και που .... αν κατάλαβα καλά.... σε βλέπω ερωτευμένη!
    Εύχομαι από καρδιάς όλα να είναι τέλεια!
    Φιλάκια, καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Bre,bre μία βδομάδα πέρασε και να οι αποκαλύψεις!!! Δεν ξέρω αν είναι μόνο μια συζήτηση φιλολογική, θα πω οτι συμφωνώ κι επαυξάνω με τις απόψεις που καταγράφεις και ΝΑΙ, ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΚΑΝΕ ΟΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ!...και ΕΡΩΤΕΥΣΟΥ,είναι πολύ ωραίο(το λέει δις κι η αδελφή) κι ας έχει τα ρίσκα του,έχεις αποδείξει οτι έχεις τσαγανό
    Φιλιά ζαχαρένια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα! καλο μηνα!
    μηνας γενεθλιων λοιπον!
    να τα εκατοστισεις και παντα ερωτευμενη να εισαι! κανει καλο!

    πολυ ομορφο ποστ!
    να εισαι καλα! φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Xρονια σου πολλα Ζαχαρουλα,να τα εκατοστησεις με υγεια,παντα χαρες,γελια και ερωτα στην ζωη σου!!!
    Πολλα φιλια,και του χρονου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιφιγένεια.... και ναι λοιπόν.. ερωτεύεσαι για σένα.. σωστά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΕΝΑ.. αγαπημένη μου.... είμαι καλά!!!! ο έρωτας είναι πάντα ωραίος!!! είτε έχει διάρκεια.. είτε έχει ανταπόκριση..

    φιλιά πολλά ομορφούλα μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαρά μου... αδυναμία μου!!!!

    τα ρίσκα είναι για μένα......

    φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΚΦΡΑΣΟΥ.... μήνας γενεθλίων.. πάντα αγαπώ τον Οκτώβριο!!!

    σε ευχαριστώ ομορφούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. gwgoula μου...... χίλια ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!

    φιλιά πολλά και ζαχαρένια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις