είμαι εδώ...

καλησπέρα!!!
είμαι εδώ ακόμα μία φορά.... η ώρα περασμένη.. εγώ κουρασμένη .. κι όμως δεν νυστάζω..
Είμαι στο "εργαστήρι" μου εδώ και ώρα.. αλλά τίποτα δεν έχω φτιάξει .. τίποτα δεν εμπνέει τον καλλιτέχνη απόψε...
Σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό μου.. θετικές.. αρνητικές.. σχετικές.. άσχετες.. τα πάντα.. το μυαλό μου έχει πάρει φωτιά!!!! και τέτοιες μεταμεσονύκτιες αναζητήσεις είναι συνήθως επίφοβες!!! μια μελαγχολία κατακλύζει τον χώρο.. στο ίδιο ύφος και τα τραγούδια που επιλέγω.... χαμηλώνω τα φώτα και απλά παρασύρομαι στις σκέψεις μου.. φέρνω στο μυαλό εικόνες.. ταξιδεύω νοερά εκεί που δεν μπορώ να φθάσω..



στην προηγούμενη ανάρτηση έγραψα "Κατά τα άλλα. είμαι καλά... κουβεντιάζω.. ακούω.. στεναχωριέμαι.. πεισμώνω.. περιμένω.. δεν ξέρω τι από όλα υπερτερεί... πάντως είμαι εδώ και είμαι καλά... αν και θα προτιμούσα να είχα "παρέα"......" 

Πόσες αλήθειες... μαζεμένες σε μία πρόταση!!!! αυτές τις ημέρες βρέθηκα σε πολλές συζητήσεις... έχω μάθει να αναλύω όσα ακούω.. δεν βγαίνει πάντα σε καλό.. αλλά δεν γίνεται να μην το κάνω!!! ψάχνω λοιπόν τον ρόλο ανθρώπων σε διάφορες καταστάσεις γενικά και ειδικά στην ζωή μου.. Εκεί που μεταφράζεις τις πράξεις "α".. κάτι γίνεται και λες "β".. μετά το ξανασκέφτεσαι και έρχεται το "γ".. εκεί κάπου το αφήνεις στην άκρη, και απλά περιμένεις μία επόμενη κίνηση για να σου επιβεβαιώσει κάτι από όλα.. αυτό όμως ίσως αργήσει... και η αγωνία σε "τρώει"...

Και εκεί που ξεχνιέσαι.. όλο και κάποιος άλλος κάτι λέει.. και η σπίθα ανάβει .. και το κυνήγι των λέξεων ξεκινά και πάλι..και κάπου εκεί αρχίζω και αναρωτιέμαι.. όταν έχεις σχηματίσει μία πολύ όμορφη εικόνα για κάποιον.. και στην συζήτηση σου λέει πράγματα που αν στα έλεγε άλλος, απλά θα είχες γυρίσει την πλάτη αγνόοντας τον.. Τώρα τα ακούς, τα επεξεργάζεσαι, και ψάχνεις τρόπους να δικαιολογήσεις όσα πριν λίγο άκουσες.. και βρίσκεις δικαιολογίες.. εθελοτυφλείς ή είσαι ερωτευμένος?? αγαπάς ή απλά δεν δίνεις σημασία? το σίγουρο είναι ότι έστω και στιγμιαία απογοητεύεσαι.. ίσως και να στεναχωριέσαι.. μετά όμως φέρνεις στο μυαλό σου ένα του χαμόγελο, μία ματιά .. και ξαφνικά ξεχνάς , και ενισχύεις τις δικαιολογίες που έχεις βρει με μία δόση αισιοδοξίας , ότι όλα και όλοι αλλάζουν .. και χαμογελάς!!! και αυτή η κλασική δικαιολογία " οι συγκυρίες, οι καταστάσεις.. φταίνε" επανέρχεται στο προσκήνιο.. ακούγεται κοινή, πεζή, χαζή.. κι όμως την χρησιμοποιούμε , γιατί απλά μας συμφέρει..


Ο ζυγός δεν είναι έτσι .. ζυγίζει τα πάντα... εγώ αισθάνομαι να παλατζάρω όμως... είναι αυτά τα περίεργα παιχνίδια του μυαλού και της καρδιάς.. τα γλυκά ταξίδια στο άγνωστο.. που παίρνεις το ρίσκο και λες "θέλω".. κι μπορεί να μην κάνεις βήμα μπρος.. αλλά σου αρέσει.. και παραμένεις εκεί... και καρτερείς κάτι που μπορεί να μην γίνει δικό σου..

πρέπει όμως και κάποια στιγμή να αποφασίσεις.. τι κάνεις.. γιατί μένεις... κάνεις υπομονή.. για πόσο..? επιμένεις να αγαπάς κάτι άπιαστο.. για πόσο..? ο καιρός περνάει.. δεν γυρίζει.. 

Σήμερα σκόνταψα σε ένα άρθρο που έλεγε "μ'αγαπά.. δεν μ'αγαπά.. πως θα το καταλάβεις βάσει ζωδίου".. 
ιδού ο ζυγός..

ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός είναι αρκετά ανοιχτός στα συναισθήματά του και φυσικά, συγκαταλέγεται στους ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά και το εννοούν, εφόσον σχέση διατηρείται καιρό και του δίνει ηρεμία! Για να καταλάβεις ότι ο Ζυγός πραγματικά σε αγαπά και σε θέλει στη ζωή του, θα πρέπει να παρατηρήσεις πόσο απαραίτητη είναι η παρουσία σου στη ζωή του. Του λείπεις; Σε αναζητά; Παίρνει πρωτοβουλίες για να έρθετε πιο κοντά; Χαμογελά ακόμα και με ένα σου βλέμμα; Τότε δεν έχεις λόγο να αμφιβάλεις. Για να κάνεις τα αισθήματά του πιο δυνατά για σένα, αρκεί να του προσφέρεις την σχέση που ονειρεύεται. Είναι σημαντικό για έναν Ζυγό να έχει μία σχέση που θα τον βοηθά να βγάζει προς τα έξω την καλύτερη πλευρά του εαυτού του!


σαν να με φωτογράφιζε αισθάνθηκα όταν το διάβασα.. :)

αρκετά το φιλοσόφησα.. σας αφήνω με στίχους από το τραγούδι που ακούω τώρα.. 

Έτσι είμαι εγώ 

και δεν μπορώ 
ούτε και θέλω ν’ αλλάξω
Έτσι είμαι εγώ, 
να σ’ ονειρεύομαι μου ειν’ αρκετό










Σχόλια

  1. εισαι σε καλο δρομο...κι οτι δεν εχεις καταλαβει απο σενα ή απο τους αλλους,θα σε βοηθησει ο χρονος...Να σαι καλα,σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. misirlou μου αγαπημένη... για να το λες εσύ.. είμαι σε καλό δρόμο τότε... προχωράω εμπρός λοιπόν..

    μου έλειψες αυτό το ΣΚ... σας συνήθισα!!!

    φιλάκια πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΦΡΑΣΟΥ ... φίλη μου αγαπημένη... σου στέλνω πολλά πολλά ζαχαρένια φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να δέχεσαι τα αισθήματά σου, να τα εκφράζεις και να προσπαθείς να βρεις μια άκρη, μπορεί κάποιεσ στιγμές να φέρνει μελαγχολία, αλλά είναι ο μόνος τρόπος που ξέρω για να προχωρήσει κανείς, να ξεδιαλύνει τα πράγματα και να ανοίξει την αγκαλιά και την καρδιά του... Να είσαι καλά... Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάλι νομίζω ότι τόση σκέψη δεν χρειάζεται! Άσε το μυαλουδάκι σου σε ηρεμία και υλοποίησε αυθόρμητα όλα όσα σου έρχονται στο νου και είναι εφικτά να γίνουν!!! Καλό μήνα και πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να δεις που όλα θα πάρουν το δρόμο τους με οδηγό τόσο το μυαλό όσο και την καρδιά!! Και ναι, μπορούν να συνδυαστούν περίφημα!
    Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. (✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫ Mετά απο πολύ καιρό λογω στρατου είπα να μπω στο σπιτικο μου για να σας ευχηθω!!Γιορτες ερχονται και περνω απο το σπιτικό σου να ευχηθω ΚΑΛΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ γεμάτα υγεία-αγάπη - ευτυχια.Οι Αγιες μέρες ας απαλύνουν τον πόνο σε οσους υποφέρουν και ας δώσουν σε όλους μας οτι πιο ανθρώπινο υπάρχει για να νιώσουμε όμορφα!!(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζαχαρούλα όι φωτο από την εκδρομή σου σε Μπένελουξ-Κάτω χώρες είναι καταπληκτικές. Θα πάω το Πάσχα είναι καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή χρονιά!!! Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις