απ' όλα έχει ο μπαξές....



καλησπέρα!!!!!!!!!!!

χρόνια πολλά .. Χριστός Ανέστη... άργησα λίγο.. αλλά είμαι εδώ!!!!

περίεργη περίοδο διανύω... μία πάνω, μία κάτω.. μία κέφια.. μία νεύρα.. όλα είναι ρευστά.. αν και ξέρω ακριβώς τι θέλω.. πως και πότε.. υπάρχουν οι εξωτερικοί παράγοντες που το δυσκολεύουν ... ίσως αυτό να έχει και την νοστιμιά του, υπάρχουν όμως μέρες που κουράζομαι.. και το μόνο που θέλω είναι να ξαναμπώ στο καβούκι μου, να ηρεμήσω, να μου χαμογελάσω.. απλά και χαλαρά!!!!

Λοιπόν.. χάθηκα αλλά είχαμε μπαζάρ... η γνωστή λοιπόν  κοριτσοπαρέα, μαζεύτηκε για το 8ο 2ήμερο μπαζάρ αυτήν την φορά... ήταν ωραία.. γελάσαμε πολύ, περάσαμε όμορφα.. ο κόσμος μας εμπιστεύτηκε!!!!

Ήρθε το Πάσχα και περάσαμε τέλειααααααααααα..... πήγαμε στο εξοχικό της θείας μου... παίξαμε βόλευ, σχοινάκι, μήλα με τις ανιψιές μου.. τρέξαμε στην παραλία.. φάγαμε, ήπιαμε.... από τα πιο ωραία Πάσχα ever!!!!!!

Έπειτα ήρθε το σεμινάριο της Μισιρλού.... επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mixed media..... ήταν υπέροχη δασκάλα... σούπερ τα όσα μας έμαθε...  περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο....
Ένα έχω να πω.. από τα σεμινάρια της Μαρίας ( handmadeart Maria) έχω γνωρίσει κάποιες κοπέλες... που πραγματικά ανυπομονώ κάθε φορά να τις δω... καμιά φορά δεν παίζει η συχνότητα που συναντάς κάποιον στην καθημερινότητα σου αλλά τι θέση έχει στην καρδιά σου.... εις το επανιδείν λοιπόν.....

Σας βάζω και συνταγούλα από την Αργυρώ που έφτιαξα πρόσφατα.. πολλές οι θερμίδες αλλά αξίζει....

Ζαμπονοτυρόπιτα.....

δεν σας γράφω την συνταγή επειδή το post είναι ήδη μεγάλο... αλλά πατήστε το link..... και να την ........


και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε......................................


Σχόλια

  1. Όλοι Χαρά μου κάπως έτσι είμαστε. Μια πάνω, μια κάτω. Αρκεί να μη κρατάει πολύ το κάτω...χαχα. Ας είναι καλά όλες αυτές οι υπέροχες παρεούλες που 'χουν ξεπηδήσει από δω μέσα και μας κάνουν χαρούμενες και δημιουργικές! Τέλειο έγινε το πινακάκι σου!!! Το'χα ξεχωρίσει από την ανάρτηση της δασκάλας χωρίς να ξέρω πως είναι δικό σου!!! Φιλιά πολλά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθώς Ανέστη και χρόνια πολλά με υγεία!
    Έτσι είναι η ζωή...έχει από όλα...εύχομαι απλά να έχει περισσότερα χαμόγελα!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά!!!
    Καλώς σε βρίσκω κι εγώ, Ζαχαρούλα!!!! Πού ήσουν κρυμμένη και δεν σε ήξερα τόσο καιρό?? χαχαχα!!! Μέσω της Μισιρλούκας μας σε 'ανακάλυψα'. Πολύ ωραίο το πινακάκι που έφτιαξες!!!
    Καλή Πρωτομαγιά και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις