η εκδίκηση των αγγέλων - Λένα Μαντά

"τέλος"... μία λέξη που σηματοδοτεί ότι ένα ακόμα ταξίδι στις σελίδες ενός βιβλίου ολοκληρώθηκε.. τουλάχιστον πρακτικά.. 
Ένα βιβλίο της αγαπημένης μου Λένας.. της Λένας  που έχει φανατικούς αναγνώστες αλλά και φανατικούς επικριτές.. της Λένας που δεν ξέρω αν είναι ροζ, κόκκινη, λευκή ή μπλε συγγραφέας.. ξέρω μόνο ότι την αγαπώ πολύ και κάθε της βιβλίο έχει περίοπτη θέση στην βιβλιοθήκη μου...

"η  εκδίκηση των αγγέλων" λοιπόν.. μυθιστόρημα.. αστυνομικό.. μια πτυχή που ξεδιπλώνει σιγά σιγά στα τελευταία της βιβλία και μας εκπλήσσει ευχάριστα.. 
Με ένα κομπολόι στο χέρι λοιπόν , η ηρωίδα της, μία "ροζ" συγγραφέας, έρχεται να γίνει "ντετέκτιβ"..
 Ένα βιβλίο που μας υπενθυμίζει την έννοια της οικογένειας.. της μάνας που γίνεται ασπίδα για τα παιδιά της και δεν διστάζει λεπτό να θυσιάσει τα πάντα για αυτά.. Της μάνας που βιώνει την ξαφνική και ανεξήγητη απώλεια του παιδιού της... Της μάνας που γίνεται το μυαλό της κόρης στις δύσκολες στιγμές.. Του απόντα πατέρα.. Του πατέρα που ο Θεός σου στέλνει για να σε αγαπήσει.. Του αδερφού που βρίσκεται πάντα δίπλα στην αδελφή του και το ανάποδο..
 Ένα βιβλίο που εξυμνεί την αληθινή φιλία, και μάλιστα ανάμεσα σε γυναίκες.. Ένα βιβλίο που μας δίνει λόγους να ονειρευόμαστε την αληθινή αγάπη, όσα χρόνια κι αν περάσουν.. Ένα βιβλίο που είναι ένας λόγος για να  θυμόμαστε πόσο δυνατοί είμαστε και πόσο πρέπει να ΜΑΣ αγαπάμε..

Δεν θέλω να πω τίποτα για την πλοκή για να μην προδώσω ούτε στο εκατοστό την ιστορία.... 

Διαβάστε το.. 
Λένα keep writing.. σε αγαπώ πολύ!!!!!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένα εικοσάχρονο κορίτσι σωριάζεται νεκρό την ώρα που δουλεύει. Κανένας δεν μπορεί να βρει την αιτία. Ο Άρης, ο αγαπημένος της, απελπισμένος, υπόσχεται να ανακαλύψει ποιος ευθύνεται για τον θάνατό της. Δίπλα του στέκεται η μητέρα του, η Γαλάτεια, διάσημη συγγραφέας αισθηματικών μυθιστορημάτων. Εκείνη κάνει την υπέρβαση και αποφασίζει να εμπλακεί σε μια ιστορία ανώτερη από τις δυνάμεις της. Οι ιατροδικαστικές γνωματεύσεις δε ρίχνουν κανένα φως και όλες οι έρευνες οδηγούν στο μηδέν. Η Γαλάτεια δεν ξέρει αν υπάρχει καν δολοφόνος ή αν όλα όσα υποψιάζεται ο γιος της και η μητέρα της κοπέλας ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Στο μέλλον, και με όσα θα αποκαλυφθούν, θα ευχόταν να ήταν έτσι…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις