"Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω " - Κώστας Κρομμύδας

 

Κώστας Κρομμύδας.. ένα όνομα ,μια ιστορία θα μπορούσα να γράψω... θα γράψω όμως ένας καλός φίλος και μια μεγάλη αδυναμία....

"Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω ".. Ένα βιβλίο με πολλά συναισθήματα.. Μια Μενεξιά παράδειγμα για όλους, ένα παιδί-κορίτσι που δεν φοβάται να ονειρευτεί. Που δεν κάνει εκπτώσεις στα όνειρά της και κάνει πράξη αυτό που λέμε "7 φορές να πέσεις, 8 να σηκωθείς ". Γιατί δεν έχει σημασία από που ξεκινάς, σημασία έχει να ζεις, να ονειρεύεσαι και να παλεύεις για τα όνειρα σου ..

Υπάρχει και μια Μαρία στις σελίδες.. ίσως ο πιο μικρός ρόλος στην ιστορία, όμως τόσο σημαντικός για μένα.. μια γλυκιά πόρνη, ένας ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!

Είναι και η Αντωνία, συνοδοιπόρος και φύλακας-αγγελος της Μενεξιάς. Μια γυναίκα της πιάτσας που δεν διστάζει να χάσει αρκεί να μην αλλάξει στο ελάχιστο τα "πιστεύω" της.. μια γυναίκα πιο άντρας από τους άντρας.. μια φίλη που θα ήθελα να είχα στην ζωή μου ..

Ένας Αναστάσης, αρσενικό... 

Και ένας γιος πλούσιου, ένας κακομαθημένος γιος που είναι ένα "μάθημα ζωής " προς αποφυγήν..

Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα.. θα προτιμήσω όμως να σιωπήσω και να υποκλιθώ σε έναν έναν ξεχωριστά για το αποτύπωμα που άφησε μέσα μου ... 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις