και καλό μας ΣΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα !!!!

Παρασκευή σήμερα.. ένα Σαββατοκύριακο είναι και πάλι εδώ.. προβλέπεται γεμάτο.. αλλά όμορφο!!! Γιατί όσο και αν κουράζεσαι..  αν τις ώρες της ημέρας σου τις περνάς με άτομα που αγαπάς, που γελάς, που σε γεμίζουν… αν τις ημέρες σου τις γεμίζεις με δημιουργία..με γέλια και φαντασία.. 
τότε η ζωή σου είναι πιο ωραία!!! Αποκτά χρώματα..  νόημα.. ουσία..

Τον τελευταίο καιρό έχω την αίσθηση ότι η ζωή είναι πλέον φίλη μου… Μου αρέσει  που κάνω πράγματα για μένα.. και αισθάνομαι ότι όλα είναι πολύχρωμα!! Τι κι αν δεν είναι.. 

Χειμωνιάζει .. το καλύτερο μου…  Σπίτι.. Ζέστη.. Χουχούλιασμα.. Διάβασμα.. Μαγείρεμα.. Ξάπλα στον καναπέ με ένα βιβλίο στο χέρι, ένα ποτήρι κρασί, κεράκια αναμένα..  Κάπως έτσι θα κυλήσουν τα βράδια.. ήρεμα.. ποιοτικά.. αγαπησιάρικα… Με ένα μυαλό φευγάτο.. και μία καρδιά να χτυπάει στους δικούς της ρυθμούς..








Σας υποσχέθηκα να σας δείξω τα σπιτάκια που φτιάχνω… θα σας δείξω τα 2 που έχω τελειώσει… στα άλλα δύο είμαι στα βαψίματα… την Κυριακή ετοιμάζω ανοικοδόμηση οικοδομικού τετραγώνου!!!!!!!!!!!  Περιμένω το Πηνελοπάκι σπίτι να «χτίσουμε»…


 Αύριο  Σάββατο θα ανέβω Αθήνα με την αδερφούλα μου.. επαγγελματικό ταξίδι.. αλλά θα περάσουμε ωραία!!!! Είμαι σίγουρη…

Σας φιλώ γλυκά όλους... να έχετε ένα όμορφο και ήρεμο ΣΚ!!!!

Σχόλια

  1. Καλά πάνε και οι οικοδομικές επιχειρήσεις στην περιοχή σου!!!! Άψογος ο πρωτομάστορας!!!! Καλή ξεκούραση... να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ κάπως έτσι νιώθω αυτή την εποχή! Καλό και δημιουργικό Σ/κ σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό Σαββατοκύριακο και καλά μερεμέτια στα σπιτάκια σου που είναι πανέμορφα!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι!!! Η ανάρτηση σου υπέροχη,το ίδιο και τα σπιτάκια σου!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλειο το χειμωνιάτικο χουχούλιασμα θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Τα σπιτάκια σου είναι άπαιχτα και αναμένω τα υπόλοιπα του οικοδομικού τετραγώνου!!!! Καλή εβδομάδα εύχομαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφα τα σπιτάκια σου!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις