" Ογκρέσα" - Κώστας Κρομμύδας

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε όσους έχουν μείνει ακόμα εδώ.. αλλά και σε όσους είναι παραλίες και blogοβολτάρουν…
Εγώ θα φύγω την άλλη εβδομάδα για τους μαγευτικούς Παξούς.. 1 εβδομάδα απόδραση .. 1 εβδομάδα μακριά από την καθημερινότητα!!!!

Σήμερα θα σας μιλήσω για το ΣΚ που πέρασε … βρέθηκα στην Κουρούτα λόγω της παρουσίασης του βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα, την «Ογκρέσσα»….

Για το βιβλίο σας έχω μιλήσει σε προηγούμενη ανάρτηση.. Σήμερα θα σας μιλήσω για τον συγγραφέα του..

Ένας ηθοποιός που συνηθίσαμε να βλέπουμε σε ρόλους κακού.. σε ρόλους αντιπαθητικού!!!

Όταν είχα διαβάσει για το πρώτο του βιβλίο, μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον και με είχε γεμίσει απορίες… πως ένας άνδρας, και μάλιστα ηθοποιός, ασχολείται να γράψει ολόκληρο βιβλίο για τα πρώτα χρόνια του παιδιού του.. πως γίνεται να τον απασχολεί τόσο ένα θέμα που θεωρείται «γυναικείο».. κι όμως γίνεται, αν διαβάσετε το βιβλίο θα το συνειδητοποιήσετε αμέσως!

Τον Κώστα Κρομμύδα τον ακούω καθημερινά στο love radio στην εκπομπή του.. αυτό με έχει βοηθήσει να τον αισθάνομαι πια, σαν ένα δικό μου άνθρωπο. Να θέλω να του λέω «καλημέρα» και να απαντάω στους εκάστοτε προβληματισμούς που θέτει στην διάρκεια της εκπομπής του!!

Η παρουσίαση του βιβλίου του στην Κουρούτα, ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να τον συναντήσω επιτέλους από κοντά.. Έφυγα λοιπόν για ένα ΣΚ στην Κουρούτα με την οικογένεια της Ιφιγένειας… Και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό!

Η γνωριμία αυτή άξιζε τον κόπο… άνθρωπος με βλέμμα καθαρό.. αυθεντικός..

Είχε μία αμεσότητα.. μία ειλικρίνεια.. και ένα αφοπλιστικό και συνάμα τεράστιο χαμόγελο!!! Τίποτα δεν φαινόταν και δεν ήταν επιτηδευμένο για να προσελκύσει το αναγνωστικό κοινό! Η παρουσίαση δεν κράτησε ατελείωτη ώρα, όσο όμως  κράτησε όλοι ρουφούσαν τις λέξεις… με προσοχή..!!

Το βλέμμα του καθαρό.. σε κοιτούσε βαθιά και αισθανόσουν ότι διάβαζε την σκέψη σου!!!!


Συνοψίζοντας αν βρεθείτε σε κάποιο μέρος που θα πραγματοποιείται παρουσίαση της Ογκρέσσας του, να πάτε… θα γνωρίσετε έναν άνθρωπο ειλικρινή, ευχάριστο , άμεσο.. να σας μιλάει για ένα υπέροχο βιβλίο…



Σας φιλώ …. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις