Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

Επιστροφή στις βάσεις μας..!!

Καλησπέρα σε όλους!!

Ο Αύγουστος τελειώνει.. και ο καθένας μας επιστρέφει σιγά σιγά στις βάσεις του.. Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν όμορφο.. είχε από όλα.. βόλτες, μπάνια, διακοπές, γέλια, ταξίδια, δουλειά.. 

Διακοπές πήγα με την οικογένεια της Ιφιγένειας και άλλες 2 ακόμα , στους Παξούς φέτος.. ένα νησί του Ιονίου που δεν είχα επισκεφθεί στο παρελθόν, αλλά θα επισκεφθώ πολλές φορές στο μέλλον σίγουρα... η λέξη ΕΡΩΤΑΣ ταιριάζει, για να περιγράψει την γνώμη μου για αυτό... καταγάλανα νερά στους Παξούς, απίστευτα τυρκουάζ νερά στους Αντίπαξους, καλό φαγητό, σούπερ παρέα!!!! 
Οι διακοπές μου φέτος είχαν ηρεμία.. απόλαυσα την θάλασσα, το διάβασμα, τον ήλιο, τα νερά... όλα στο έπακρο!!! Έπαιξα στο νερό, χάθηκα στο μπλε της θάλασσας, ταξίδεψα με το βιβλίο μου ( εξαιρετικό το Μυστικό της καταιγίδας, της αγαπημένης Σοφίας Βοίκου).  Ότι ακριβώς χρειαζόμουν.... Σας βάζω μερικές φωτογραφίες και θα καταλάβετε χωρίς να χρειαστεί να πω ούτε μία λέξη επιπλέον....Και τώρα σπίτι.. ετοιμάζω ένα τραπέζι την Δευτέρα για μερικούς καλούς φίλους και θέλω πολύ να τους ευχαριστήσω.. το μενού το έχω αποφασίσει και από αύριο ξεκινάω την προετοιμασία...

Σας φιλώ γλυκά όλους... να έχετε ένα όμορφο Σαββατόβραδο και μία υπέροχη Κυριακή!!!!

3 μας τίμησαν με την παρουσία τους ..:

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλώς την Ζαχαρένια μας!!
Χαίρομαι που πέρασες όμορφο καλοκαίρι, φαίνεται και από τις φωτός :)
Πάντα όμορφα να περνάς!
Φιλάκια!

αχτίδα είπε...

Κορμάρα..δεν με πτοείς..σε βλέπω στο fb και..δεν ζηλεύω....( μεταξύ μας..σκάω από το κακό μου!!!κορμάρα..)

mia maria είπε...

Τι ωραία! Πάντα έτσι όμορφα να περνάς!