Κώστας Κρομμύδας..

Κώστας Κρομμύδας...η αδυναμία μου...  τον αγαπώ και θέλω να σας το πω!!!!

τι να πρωτοπώ.. έχω γυρίσει πριν λίγη ώρα από την Αθήνα.. αφορμή του ταξιδιού η συνάντηση αναγνωστών που διάβασαν και αγάπησαν την Ουρανόεσσα* του Κώστα Κρομμύδα.. 

Αν και ημέρα γενεθλίων μου , δεν το σκέφτηκα καθόλου να δηλώσω συμμετοχή και τελικά να είμαι παρούσα!!

Ο Κώστας μπήκε πολύ ξαφνικά στην ζωή μου και στην καρδιά μου και εκεί θα μείνει.. Τον ήξερα σαν ηθοποιό,  μετά σαν..χορευτή και τέλος σαν συγγραφέα.. είχα μία αμφιβολία ως προς την τελευταία του ιδιότητα.. δεχθηκα όμως την "πρόκληση"  που είχα μπροστά μου και διάβασα την "ζωή που έλειπε".. Και δικαιώθηκα.. 

Το βιβλίο με μάγεψε.. ήθελα όμως να του το πω.. και το έκανα... εγώ δεν είμαι βιβλιοκριτικός, απλά του έγραψα αυτά που αισθάνθηκα .. η αμεσότητα της απάντησης του με εξέπληξε.. αυτό ήταν !!! Δέσαμε.. και είμαι πολύ πολύ χαρούμενη για αυτό!! 

Ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να ακούω love radio, και άκουγα έναν άνθρωπο χωρίς ίχνος " διασημότητας".. Να γελάει αυθόρμητα.. να αυτοσαρκάζεται.. να έχει χιούμορ.. να είναι σοβαρός.. αλλά πάνω από όλα αληθινός!!! Μέρα με την μέρα με κέρδιζε περισσότερο.. και εδραίωνε την θέση του στην καρδιά μου..!!! 

Τον γνώρισα από κοντά , στην έκθεση βιβλίου στην Κουρούτα.. 
ήταν εκεί με την "ογκρέσσα" του..
 ήταν ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου!!!! 

Μετά τον είδα στην Πάτρα 

με το "Μη με λησμόνει"...
 

Σειρά είχε η κεντρική παρουσίαση της "Ουρανόεσσας*" στην Αθήνα τον Μάη..
 αν και χειρουργημένη μόλις την προηγούμενη ημέρα, ταξίδεψα και ήμουν εκεί...


Και ερχόμαστε στο Σάββατο και στην συνάντηση αναγνωστών , 111 μετά από κλήρωση.. Ήμουν από τους τυχερούς και εγώ.. <3 font="" nbsp="">

Εκεί ο Κώστας ήταν ένας άψογος οικοδεσπότης.. όλα ήταν φροντισμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.. Δεν θα ξεχάσω την αγκαλιά του μόλις μπήκα στον χώρο και το χαμόγελο της Μαρίνας.. Μεταξύ μας νομίζω η Μαρίνα , παίζει μεγάλο ρόλο στην ηρεμία, την γλυκύτητα, και την αλήθεια αυτού του ανθρώπου..  Ντράπηκα όταν έβαλε τόσους ανθρώπους να μου τραγουδήσουν "happy birthday".. αλλά είπαμε αυτός είναι ο Κώστας , αυθόρμητος... 

Το Σάββατο ήταν πιο λυμένος από ποτέ.. αφού μιλούσε σε ανθρώπους που είχαν διαβάσει το βιβλίο και ήταν εκεί για να μάθουν τα μυστικά της ιστορίας.. της πορείας του μέχρι να φθάσει στα χέρια μας!!!! Τώρα δεν ξέρω τι άλλο θα σκαρφιστεί την επόμενη φορά για να δείξει σε όλους αυτούς που τον διαβάζουν , πόσο τους εκτιμάει και πόσο τους σέβεται... Φέτος ήταν η βραδιά των αναγνωστών.. Το συλλεκτικό δαχτυλίδι , σχεδιασμένο από τον Νικόλα Παπαζήση.. Τα 200 αριθμημένα συλλεκτικά κουτιά από την Realize srl - Italy και τον Simone Arnaboldi ( που τελευταία στιγμή πάντα κάτι τυχαίνει και δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά).. το υπέροχο τραγούδι των Μαρίνα Γεωργίου και Ζωή Τηγανούρια..  

Μοίρασε πολλά δώρα με κλήρωση , και ήταν τόσο χαρούμενος κατά την διάρκεια της διαδικασίας.. μοίραζε χαμόγελα και χαρά σε όλους!!!  
Κέρδισα ένα υπέροχο κρασί.. 

Από την βραδιά όμως κέρδισα και 2 καινούριες φίλες...


Είμασταν σε έναν πολύ όμορφο χώρο.. που στηρίζει τα ελληνικά προιόντα.. τους μικρούς παραγωγούς.. και οφείλουμε να τον στηρίξουμε!! YOLENIS .. να το θυμάστε και να το προτιμάτε...

Έφυγα με το δώρο μου από τον ίδιο για τα γενέθλια μου.. την επανέκδοση του βιβλίου "η ζωή που έλειπε".. Ένα καινούριο βιβλίο αφού έχουν προστεθεί πολλά γεγονότα ακόμα ( είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία) και  ουσιαστικά είναι σαν να γράφτηκε από την αρχή... (ομολογώ ότι το βράδυ στο ξενοδοχείο δεν άντεξα και άρχισα να το διαβάζω..)

Τον Κώστα τον αγαπώ πολύ.. Τον σέβομαι.. Τον εκτιμώ.. Τον θαυμάζω.. Τον ευχαριστώ για όλα... Ήθελα απλά να το ξέρετε!!!!

Σχόλια

  1. Τόσο ζωντανό είναι το κείμενο σου που είναι σαν να βρέθηκα μαζί σας!!!!!!
    Νομίζω πως με έπεισες για το ταλέντο του και θα έχω στα υπόψιν τα βιβλία του!!!!!!!
    Χρόνια πολλά και από εμένα για τα γενέθλια σου αν και καθυστερημένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρονια πολλά κι απο εμένα έστω και καθυστερημένα.
    Τον κο Κρομμύδα δεν τον εχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα αλλα μου ειναι συμπαθής. Εχω στα υποψιν τα βιβλια του
    Σε φιλω
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον γνώριζα σαν ηθοποιό, τώρα σίγουρα θα τρέξω να βρω τα βιβλία του.
    Να είσαι καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά, κατάφερα να πάω στην παρουσίαση του στη Θεσσαλονίκη.
    Πήρα και τα βιβλία του κι ετοιμάζομαι να αρχίσω τη μελέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις