Kοτόπουλο με βότκα..
από τον foteinosbp .... σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υλικά:
4 φιλέτα κοτόπουλου
10 � 12 κόκκους πιπέρι πράσινο
1/2 φλ. τσαγιού βότκα
200 γρ. κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές ελαιόλαδο
χυμό μισού λεμονιού
Εκτέλεση:
Χτυπάτε τα φιλέτα να ανοίξουν καλά. Σπάτε σε χοντρούς κόκκους το πιπέρι και πασπαλίζετε τα φιλέτα. Τα τυλίγετε με μεμβράνη και τα αφήνετε για μισή περίπου ώρα. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τηγανίζετε το κοτόπουλο, να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Περιχύνετε με τη βότκα και ανάβετε να φλαμπαριστούν. Όταν σβήσει η φλόγα προσθέτετε τον χυμό λεμονιού και την κρέμα γάλακτος και ελέγχετε για αλατοπίπερο. Αφήνετε λίγο να μαγειρευτεί ώστε να δέσει η σάλτσα, μεταφέρετε σε πιατέλα και σερβίρετε αμέσως.
φιλιά σε όλους.. καλή όρεξη!!
Υλικά:
4 φιλέτα κοτόπουλου
10 � 12 κόκκους πιπέρι πράσινο
1/2 φλ. τσαγιού βότκα
200 γρ. κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές ελαιόλαδο
χυμό μισού λεμονιού
Εκτέλεση:
Χτυπάτε τα φιλέτα να ανοίξουν καλά. Σπάτε σε χοντρούς κόκκους το πιπέρι και πασπαλίζετε τα φιλέτα. Τα τυλίγετε με μεμβράνη και τα αφήνετε για μισή περίπου ώρα. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τηγανίζετε το κοτόπουλο, να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Περιχύνετε με τη βότκα και ανάβετε να φλαμπαριστούν. Όταν σβήσει η φλόγα προσθέτετε τον χυμό λεμονιού και την κρέμα γάλακτος και ελέγχετε για αλατοπίπερο. Αφήνετε λίγο να μαγειρευτεί ώστε να δέσει η σάλτσα, μεταφέρετε σε πιατέλα και σερβίρετε αμέσως.
φιλιά σε όλους.. καλή όρεξη!!
καλημέρα! πω πω πεντανόστιμο φαίνεται! Σίγουρα θα το φτιάξω μια από τις επόμενες μέρες! αααααχχχχ...
ΑπάντησηΔιαγραφήAυτη η συνταγή θα ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ή σημερα βραδυ ή αυριο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαντως δεν την γλυτωνει την εκτελεση!!!
χχαχα
Καλημερα Ζαχαρουλα
Κοίτα που με έπεισες αυτές τις μέρες να φάω κοτόπουλο με βότκα...
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλώς σε βρήκα Ζαχαρούλα...
Μιαμ μιαμ...Ακούγεται τέλειο!!!Και καταχωρείται!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑδυναμία η μαγειρική...
ΑπάντησηΔιαγραφήΕύκολη και γρήγορη η συνταγή.
Μαζί με λαχανικά ατμού θα δοκιμαστεί σύντομα.
τι προτότυπο! ομορφη συνταγή αντε να σου στείλ κάποια στιγμή κι εγώ την δικιά μου.
ΑπάντησηΔιαγραφή.. αυτό το "φλαμπαριστεί" φοβάμαι εγώ...
ΑπάντησηΔιαγραφήάσε το άλλο "χικ" που μπορεί να "χικ" αποβεί μοιραίο...!
νόστιμη φαίνεται κατά τα άλλα. Πρέπει να χοροπηδώ όπως αυτός, όταν την φτιάχνω? απο το "φλαμπαριστεί" τοπαθε μήπως ο κακόμοιρος? χι χι χι, φιλιά πολλά πολλά πολλά
Κι εγώ το φλαμπάρισμα φοβάμαι. Κι αν βάλω καμιά φωτιά;
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάντως ακούγεται τέλειο!!!
Θα το τολμήσω κι ας ...πυρποληθώ!
Φιλιά Ζαχαρούλα μου! :))
ειρήνη καλή μου..να το τολμήσεις!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήφιλάκια... καλό βράδυ!
Μαρία Νικολάου, γλυκιά και αγαπημένη.. θα περιμένω οπωσδήποτε εντυπώσεις!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαληνύχτα!!
island καλώς βρεθήκαμε...
ΑπάντησηΔιαγραφήσε καληνυχτίζω!!
Δώρα καλώς όρισες... να περνάς συχνά ε?
ΑπάντησηΔιαγραφήτεντουρίτσα να βάλω?
gianni όλα καλά... αλλά λαχανικά ατμού????????????
ΑπάντησηΔιαγραφήτς τς τς..
φιλάκια!!!!!!!
anastasia...και το συζητάς??????
ΑπάντησηΔιαγραφήπεριμένωωωωωωωωωωωωωωωω......
Γλυκο-Κερασο-Ζouzouna..στην συνταγή δεν περιλαμβάνονται τα πηδηματάκια.. είναι δική του attraction!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήφιλιάααααααααα!!!!!!!
gatti Μου... το φλαμπάρισμα δεν είναι και το δυσκολότερο πράγμα του κόσμου!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαληνύχτες... φιλιά!!!!!
..πίνουμε το βράδυ..αν το βάζουμε τώρα και μέσα στο φαγητό..μας βλεπω "κομμάτια" ολο το καλοκαίρι :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλο βράδυ :)
Άσε είμαι σε δίαιτα γιατί πλησιάζει η άδεια και θα πέσουν συνεχόμενες ουζοποσίες! και επειδή έχεις κρέμα, σκέφτηκα τα λαχανικά στον ατμό, τα οποία μου αρέσουν ιδιαίτερα!
ΑπάντησηΔιαγραφή:)
Αν το ρίξεις στο mixer φτιάχνεις σφινάκια?
ΑπάντησηΔιαγραφήΠεριμένω να φύγουν οι δικοί μου για διακοπές και μετά σκέφτομαι να φλαμπάρω τη κουζίνα!
Πολύ ωραίο ζαχαρούλα!!!!
Καλό βράδυ!!!!!
Σπαγγέτι με γαρίδες και βότκα
ΑπάντησηΔιαγραφήΛίστα προϊόντων
• Γαρίδες κατεψυγμένες, καθαρισμένες
• Σπαγγέτι
• Τυρί
• Κρέμα γάλακτος
• Αλάτι ψιλό
• Μαύρο πιπέρι
• Βότκα
Yλικά:
• 1 πακέτο σπαγγέτι
• 250 γρ. γαρίδες
• 200 ml κρέμα γάλακτος
• 200 γρ. τυρί GRANA PADANO
• 1 κρεμμύδι ξερό
• 1 σφηνάκι βότκα
• Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα διατηρούμε ζεστά. Για τη σάλτσα, σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε τηγάνι. Όταν το κρεμμύδι ροδίσει, προσθέτουμε τις γαρίδες και σβήνουμε με βότκα. Αφήνουμε τη βότκα να εξατμιστεί εντελώς και προσθέτουμε την κρέμα. Το αφήνουμε να βράσει καλά, βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μισό τυρί, αλάτι και πιπέρι. ζαχαρουλα καλημερα απο την αθηνα οτι θελεις απο φαγητο και ποτα απο ενα ανθρωπο που κοιματε λιγο
μμμμμμμμμμμμμμμ, μμμμμμμμμμμμμμμμμ,
ΑπάντησηΔιαγραφήθα ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ, ελπίζω όχι στα 3 μέτρα...
ilia όλα είναι θέμα συνήθειας!!!! φιλάκια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήGianni μου αρέσει γιατί έχεις πρόγραμμα... εγώ πάντως τα απορίπτω τα λαχανικά στον ατμό!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλημέρες!
radio marconi εξαιρετική ιδέα... να φλαμπάρεις την κουζίνα!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣοφάκι.. περιμένω εντυπώσεις..!!
ΑπάντησηΔιαγραφήfoteinosbp .. ενα μεγάλο ευχαριστώ για ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήZαχαρούλα είσαι τρομερή βρήκα τρόπο να πίνω βότκα γιατί φωνάζει η γυναίκα μου.Πλάκα κάνω τρομερή συνταγή μπράβο...
ΑπάντησηΔιαγραφή