Kοτόπουλο με βότκα..

από τον foteinosbp .... σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υλικά:
4 φιλέτα κοτόπουλου
10 � 12 κόκκους πιπέρι πράσινο
1/2 φλ. τσαγιού βότκα
200 γρ. κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές ελαιόλαδο
χυμό μισού λεμονιού

Εκτέλεση:
Χτυπάτε τα φιλέτα να ανοίξουν καλά. Σπάτε σε χοντρούς κόκκους το πιπέρι και πασπαλίζετε τα φιλέτα. Τα τυλίγετε με μεμβράνη και τα αφήνετε για μισή περίπου ώρα. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τηγανίζετε το κοτόπουλο, να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Περιχύνετε με τη βότκα και ανάβετε να φλαμπαριστούν. Όταν σβήσει η φλόγα προσθέτετε τον χυμό λεμονιού και την κρέμα γάλακτος και ελέγχετε για αλατοπίπερο. Αφήνετε λίγο να μαγειρευτεί ώστε να δέσει η σάλτσα, μεταφέρετε σε πιατέλα και σερβίρετε αμέσως.

φιλιά σε όλους.. καλή όρεξη!!

Σχόλια

  1. καλημέρα! πω πω πεντανόστιμο φαίνεται! Σίγουρα θα το φτιάξω μια από τις επόμενες μέρες! αααααχχχχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτη η συνταγή θα ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ή σημερα βραδυ ή αυριο!
    Παντως δεν την γλυτωνει την εκτελεση!!!
    χχαχα
    Καλημερα Ζαχαρουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα που με έπεισες αυτές τις μέρες να φάω κοτόπουλο με βότκα...

    Καλώς σε βρήκα Ζαχαρούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιαμ μιαμ...Ακούγεται τέλειο!!!Και καταχωρείται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδυναμία η μαγειρική...
    Εύκολη και γρήγορη η συνταγή.
    Μαζί με λαχανικά ατμού θα δοκιμαστεί σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι προτότυπο! ομορφη συνταγή αντε να σου στείλ κάποια στιγμή κι εγώ την δικιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. .. αυτό το "φλαμπαριστεί" φοβάμαι εγώ...
    άσε το άλλο "χικ" που μπορεί να "χικ" αποβεί μοιραίο...!

    νόστιμη φαίνεται κατά τα άλλα. Πρέπει να χοροπηδώ όπως αυτός, όταν την φτιάχνω? απο το "φλαμπαριστεί" τοπαθε μήπως ο κακόμοιρος? χι χι χι, φιλιά πολλά πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι εγώ το φλαμπάρισμα φοβάμαι. Κι αν βάλω καμιά φωτιά;

    Πάντως ακούγεται τέλειο!!!
    Θα το τολμήσω κι ας ...πυρποληθώ!

    Φιλιά Ζαχαρούλα μου! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειρήνη καλή μου..να το τολμήσεις!!!

    φιλάκια... καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαρία Νικολάου, γλυκιά και αγαπημένη.. θα περιμένω οπωσδήποτε εντυπώσεις!!!

    καληνύχτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. island καλώς βρεθήκαμε...

    σε καληνυχτίζω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δώρα καλώς όρισες... να περνάς συχνά ε?

    τεντουρίτσα να βάλω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. gianni όλα καλά... αλλά λαχανικά ατμού????????????
    τς τς τς..

    φιλάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. anastasia...και το συζητάς??????

    περιμένωωωωωωωωωωωωωωωω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γλυκο-Κερασο-Ζouzouna..στην συνταγή δεν περιλαμβάνονται τα πηδηματάκια.. είναι δική του attraction!!!!!!!!!

    φιλιάααααααααα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. gatti Μου... το φλαμπάρισμα δεν είναι και το δυσκολότερο πράγμα του κόσμου!!!!!!!!!!!!!!!!

    καληνύχτες... φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ..πίνουμε το βράδυ..αν το βάζουμε τώρα και μέσα στο φαγητό..μας βλεπω "κομμάτια" ολο το καλοκαίρι :)

    Καλο βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άσε είμαι σε δίαιτα γιατί πλησιάζει η άδεια και θα πέσουν συνεχόμενες ουζοποσίες! και επειδή έχεις κρέμα, σκέφτηκα τα λαχανικά στον ατμό, τα οποία μου αρέσουν ιδιαίτερα!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν το ρίξεις στο mixer φτιάχνεις σφινάκια?
    Περιμένω να φύγουν οι δικοί μου για διακοπές και μετά σκέφτομαι να φλαμπάρω τη κουζίνα!
    Πολύ ωραίο ζαχαρούλα!!!!
    Καλό βράδυ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σπαγγέτι με γαρίδες και βότκα

    Λίστα προϊόντων
    • Γαρίδες κατεψυγμένες, καθαρισμένες
    • Σπαγγέτι
    • Τυρί
    • Κρέμα γάλακτος
    • Αλάτι ψιλό
    • Μαύρο πιπέρι
    • Βότκα

    Yλικά:
    • 1 πακέτο σπαγγέτι
    • 250 γρ. γαρίδες
    • 200 ml κρέμα γάλακτος
    • 200 γρ. τυρί GRANA PADANO
    • 1 κρεμμύδι ξερό
    • 1 σφηνάκι βότκα
    • Αλάτι - πιπέρι



    Εκτέλεση
    Βράζουμε τα μακαρόνια και τα διατηρούμε ζεστά. Για τη σάλτσα, σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε τηγάνι. Όταν το κρεμμύδι ροδίσει, προσθέτουμε τις γαρίδες και σβήνουμε με βότκα. Αφήνουμε τη βότκα να εξατμιστεί εντελώς και προσθέτουμε την κρέμα. Το αφήνουμε να βράσει καλά, βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μισό τυρί, αλάτι και πιπέρι. ζαχαρουλα καλημερα απο την αθηνα οτι θελεις απο φαγητο και ποτα απο ενα ανθρωπο που κοιματε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μμμμμμμμμμμμμμμ, μμμμμμμμμμμμμμμμμ,
    θα ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ, ελπίζω όχι στα 3 μέτρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ilia όλα είναι θέμα συνήθειας!!!! φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Gianni μου αρέσει γιατί έχεις πρόγραμμα... εγώ πάντως τα απορίπτω τα λαχανικά στον ατμό!!!

    καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. radio marconi εξαιρετική ιδέα... να φλαμπάρεις την κουζίνα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. foteinosbp .. ενα μεγάλο ευχαριστώ για ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Zαχαρούλα είσαι τρομερή βρήκα τρόπο να πίνω βότκα γιατί φωνάζει η γυναίκα μου.Πλάκα κάνω τρομερή συνταγή μπράβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις