Χριστός Ανέστη!!!
Χριστός Ανέστη σε όλους....
τώρα μπαίνω στην τελική ευθεία για τις ετοιμασίες για τον γάμο.... μην ξεχνάμε έχω να φτιάξω τις προσκλήσεις!!! τα περισσότερα τα έχω κανονίσει, αλλά μένουν οι τελικές συμφωνίες, οι τελευταίες λεπτομέρειες...
Σας διαβάζω... μπορεί να μην γράφω πάντα, αλλά είμαι εκεί...
Προετοιμασία: 30 λεπτά
Υλικά( για 10 μερίδες):
250 γρ. κουβερτούρα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
115 γρ. βούτυρο
4 αυγά
2 κρόκοι αυγού
115 γρ. ζάχαρη
50 γρ. αλεύρι
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
200 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη
Για το σιρόπι:
(Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί για 2 λεπτά)
300 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
115 γρ. ζάχαρη
30 γρ. Grand Marnier
Διαδικασία:
Στο μίξερ χτυπάμε τα αυγά και τους κρόκους με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψουν. Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Ενσωματώνουμε στο μείγμα των αυγών ανακατεύοντας.
Ρίχνουμε το αλεύρι, το αμύγδαλο και το ξύσμα πορτοκαλιού ανακατεύοντας απαλά. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί διαμέτρου 20 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο C για 25 λεπτά. Σιροπιάζουμε με το μισό από το ζεστό σιρόπι όταν είναι ακόμα ζεστή η σοκολατόπιτα. Oταν σερβίρουμε, προσθέτουμε σε κάθε μερίδα από 2 κουταλιές της σούπας σιρόπι.
Ελπίζω να περάσατε καλά... να γελάσατε και να αφιερώσατε στιγμές στα αγαπημένα σας πρόσωπα!!! Εγώ πέρασα όμορφα, οικογενειακά και φέτος ειλικρινά πολύ ήρεμα!!!
τώρα μπαίνω στην τελική ευθεία για τις ετοιμασίες για τον γάμο.... μην ξεχνάμε έχω να φτιάξω τις προσκλήσεις!!! τα περισσότερα τα έχω κανονίσει, αλλά μένουν οι τελικές συμφωνίες, οι τελευταίες λεπτομέρειες...
Σας διαβάζω... μπορεί να μην γράφω πάντα, αλλά είμαι εκεί...
συνταγούλα τώρα για μία διαφορετική σοκολατόπιτα... να είναι καλά ο σοφός παντογνώστης Στέλιος Παρλιάρος!!!!
Προετοιμασία: 30 λεπτά
Υλικά( για 10 μερίδες):
250 γρ. κουβερτούρα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
115 γρ. βούτυρο
4 αυγά
2 κρόκοι αυγού
115 γρ. ζάχαρη
50 γρ. αλεύρι
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
200 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη
Για το σιρόπι:
(Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί για 2 λεπτά)
300 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
115 γρ. ζάχαρη
30 γρ. Grand Marnier
Διαδικασία:
Στο μίξερ χτυπάμε τα αυγά και τους κρόκους με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψουν. Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Ενσωματώνουμε στο μείγμα των αυγών ανακατεύοντας.
Ρίχνουμε το αλεύρι, το αμύγδαλο και το ξύσμα πορτοκαλιού ανακατεύοντας απαλά. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί διαμέτρου 20 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο C για 25 λεπτά. Σιροπιάζουμε με το μισό από το ζεστό σιρόπι όταν είναι ακόμα ζεστή η σοκολατόπιτα. Oταν σερβίρουμε, προσθέτουμε σε κάθε μερίδα από 2 κουταλιές της σούπας σιρόπι.
Όλα καλά να σου πάνε! Πολύ αγάπη και υγεία, χρόνια πολλά - καλά!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά σου!
Χρόνια πολλά Ζαχαρούλα !! και του χρόνου !! εύχομαι ότι καλύτερο, η ώρα η καλή!
ΑπάντησηΔιαγραφήπολλά φιλια με αγάπη
χρόνια πολλά,η ώρα η καλή,πάντα να χαμογελάς.
ΑπάντησηΔιαγραφήΧρόνια πολλά!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε το καλό :))))))))
Πολλά φιλάκιααααααααα
χρονια πολλα
ΑπάντησηΔιαγραφήευχομαι να ειμαστε καλα ολοι μας και του χρονου
ποσο βαρετα ειναι τωρα στην δουελια
οουφ !
Χρόνια πολλά φιλενάδα!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι καλό κουράγιο!
Χρόνια πολλά και καλά και με το καλό να τα ετοιμάσεις όλα! Να το ευχαριστηθείς γιατί αυτές οι μέρες θα είναι οι καλύτερες της ζωής σου! Χίλια φιλιά κοριτσάκι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΖαχαρένια μου Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε το καλό οι ετοιμασίες του γάμου!
Φιλάκια!!
Αληθώς ο Κύριος!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΖαχαρούλα μου, χρόνια πολλά και πάντα να είσαι καλά, να τα περνάς με τους δικούς σου ανθρώπους.
Με το καλό να γίνει και ο γάμος!!
Οσο για τις ετοιμασίες, είναι κουραστικές αλλά είναι ωραία κούραση... :)))
Καλό Σ/κ :)
Χρόνια πολλά και καλό κουράγιο με τις προετοιμασίες:)Η ώρα η καλή!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚόλαση η σοκολατόπιτα!
χρονια πολλα :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαντα να εισαι καλα :)
ΌΛΑ ΝΑ ΠΆΝΕ ΚΑΛΆ ΚΙ ΑΚΌΜΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ:))
ΑπάντησηΔιαγραφήΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...
Χρονια πολλά Ζαχαρουλα μου! Χάθηκα αλλα επέστρεψα δριμύτερη :P
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ώρα η καλή για το γάμο σου και καλο κουράγιο με τις ετοιμασίες!!!
πολλά φιλιά
Μαρία
Με το καλό να έρθουν όλα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤρελαίνομαι για τις συνταγές του Παρλιαρου και όχι μονο .
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάντως την σοκολατοπιτα θα την δοκιμάσω σίγουρα.
άργησα να απαντήσω αλλά να ΄μαι...!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολύ, που περνάτε από εδώ και τα λέμε!!! απλά το τρέξιμο είναι πάρα πολύ και δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου πλέον να σερφάρω όπως παλιά!!
να είμαστε καλά, και του χρόνου!!!!!
φιλιά πολλά σε όλους και σε καθένας σας ξεχωριστά!!!!!!!!
Ζουζούναααααααααααααααααααα πολλά πολλά φιλιάααααααααα όλα να σου πάνε ρόδιναααααα
ΑπάντησηΔιαγραφή