Η παρέλαση των ονείρων

 

Ιδιαίτερο Καρναβάλι φέτος..

Πρώτη φορά που δεν θα βγω στους δρόμους να τρέχω , να χορεύω ασταμάτητα,να αγκαλιάζω φίλους, και να γελάω.. Περίεργα συναισθήματα..

Είναι αυτό που εμείς εδώ στην Πάτρα , ορίζουμε σαν τρόπο ζωής.. που δεν απαιτούμε εσείς οι «άλλοι» να καταλάβετε, και σε κάθε περίπτωση είναι αυτό που όσο και να προσπαθήσει ο οποιοσδήποτε δεν θα μπορέσει να αντιγράψει..

Κάθε χρόνο κάνουμε μία ευχή «ΚΑΙ του χρόνου μπούλες».. φέτος λοιπόν δεν υπάρχει ΚΑΙ, αφού φέτος δεν θα ντυθούμε μπούλες καθώς αυτός ο ιός είχε άλλα σχέδια για εμάς…

Εδώ λοιπόν ζούμε σε ρυθμούς ενός ιδιότυπου καρναβαλιού.. ενός καρναβαλιού που ονειρεύτηκε μία ομάδα αγνών, ρομαντικών και αθεράπευτα καρναβαλιστών.. το όνομα αυτής « του χρόνου μπούλες».. η ιδέα?  «Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ».. μία παρέλαση από όλους εμάς , χωρίς εμάς.. μία παρέλαση covid free, γεμάτη χρώματα , αγάπη , όνειρα και φαντασία.. Καρναβαλιστές στην θέση των καρναβαλιστών…

Μία ξύλινη κούκλα 35cm, γυμνή.. που θα την ντύσει η φαντασία και το μεράκι του καθενός μας.. extra challenge , τα κλειστά μαγαζιά, οπότε , η φαντασία έπρεπε να βρει διέξοδο στα ήδη υπάρχοντα υλικά και να δημιουργήσει μοναδικές «φορεσιές»… 210 κούκλες, 210 καρναβαλιστές σε μία παρέλαση ονείρων.. Μία έκθεση γεμάτη αγάπη , μακριά από ιούς , περιορισμούς και απαγόρευση κυκλοφορίας..

Εγώ προσωπικά το απόλαυσα όσο τίποτα.. ξενύχτια , ποτό , μουσική και φύγαμε.. 

Γυψόγαζες, τσόφλια, χρώματα, χάντρες, πινέλα , και πολύ καλή διάθεση...

 


Μου λείπει το καρναβάλι.. μου λείπουν οι φίλοι μου.. και όπως λέει και το άσμα 

« θέλω τους φίλους μου να δω, να πάμε τσάρκα στην πλατεία, όλη τη μέρα αλητεία και το βράδυ για ποτό..»


Και όπως σημειώνει η ομάδα «του χρόνου μπούλες»: 



«Ας ταξιδέψουμε στα όνειρα του Καρναβαλιού, μόνο για φέτος, του χρόνου μπούλες! Ας μην αφήσουμε το Καρναβάλι της Ελλάδας χωρίς παρέλαση, ακόμα κι αν είναι μόνο στα όνειρα μας...».

Σχόλια

  1. Εκπληκτική δουλειά έκανες κοριτσάκι μου!!!! Του χρόνου μπούλες, λοιπόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν κάτι το πιστεύεις, δεν χάνεται!
    Υπέροχη δουλειά Χαρα !
    Κσι από κοντά είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή!
    Ευχαριστούμε "μπουλες" για τη .. σπίθα 🥳

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανταστική ιδέα με τα τσοφλια και καταπληκτική εκτέλεση!!!
    Συγγχαρητηρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έγινε υπέροχη!
    Μπράβο για την ιδέα και την υλοποίησή της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς ο κορονοιος άλλαξε τις ζωές όλων... Υπέροχη η δουλειά σου και η ιδέα που είχατε!!! Του χρόνου μπουλες λοιπόν!!
    Καλη συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φοβερή δουλειά Εκπληκτική η ιδέα σου Μπράβο!!!!!!!!🌻Ευχομαι καλό μήνα από αυριο με υγεία και να μας φέρει όλα τα καλά.🌻

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις