Μοσχαρίσια μπριζόλα με μανιτάρια και σάλτσα μαυροδάφνης
καλημέραααααα!!!! τι κάνετε??? εγώ εδώ παλεύω με τους πονοκεφάλους μου.. έπειτα από 6 ημέρες , είμαι καλύτερα και είμαι εδώ...λοιπόν σας αντιγράφω την αγαπημένη μου συνταγή από τον αγαπημένο μου σεφ, Βαγγέλη Δρίσκα... φανταστική, γευστική, εύκολη.... |
Υλικά για 4 άτομα | ||
| ||
Καθαρίζετε και κόβετε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες, τρίβετε το καρότο και τα βάζετε σε ένα μεγάλο τηγάνι για να τα σοτάρετε με το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά. | ||
Προσθέτετε τις μπριζόλες, το θυμάρι, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε 3-4 λεπτά για να ψηθούν από την μία πλευρά και τις γυρίζετε. | ||
Κόβετε τα μανιτάρια στη μέση αν είναι μικρά ή σε 2-3 φέτες αν είναι μέτρια. Τα προσθέτετε στο τηγάνι, τα αφήνετε λίγα λεπτά και ρίχνετε τον χυμό του πορτοκαλιού και τη μαυροδάφνη. | ||
Χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε να μαγειρευτεί για 10 λεπτά και σερβίρετε. | ||
να την δοκιμάσετε..... καλό ΣΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Καλημέρα κούκλα! πολύ ωραία πρόταση! φιλιά :-)
ΑπάντησηΔιαγραφήΣίγουρα θα την δοκιμάσουμε :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολλά φιλιά κοριτσάρα μου
Σίγουρα θα την φτιάξω στον καλό μου!!!! Τρελαίνομαι για μανιτάριααααα!!! Καλό σαββατοκύριακο!!!!! Φιλάκια
ΑπάντησηΔιαγραφήσυμφωνω,είναι αστερατη....απο τις γεύσεις που αγαπω να φτιαχνω,και να τρωω βεβαιως!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου άρεσε η πατρινή πινελιά της μαυροδάφνης!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠονοκέφαλοι? Μήπως έχεις και τάσεις προς έμετο???? :-DDDDD
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολλές καλημέρες!!!!!
Την έκανα την συνταγη και ξετρελαθηκαν όλοιτους .Μικροί και μεγάλοι.Να είσαι καλά.
ΑπάντησηΔιαγραφή