Δευτέρα, 26 Μαΐου 2008

Απολαυστική πίτα..


δοκιμάστε την............


Υλικά:
2 φύλλα σφολιάτα
3 αυγά
200γρ. ανθότυρο
100γρ. κεφαλοτύρι
100γρ. φέτα (και ό,τι άλλα τυριά)
1 σφηνάκι γάλα Νουνού
5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
πιπεριές (χρωματιστές)
μανιτάρια, καλαμπόκι και ό,τι άλλο λαχανικό σας αρέσει χωρίς πολλά υγρά.

Εκτέλεση:
Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε τα υλικά και έχουμε έτοιμη γέμιση.
Λαδώνουμε το ταψάκι μας και στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας αφήνοντας τις άκρες γύρω γύρω από το ταψί συμμετρικά. Κατόπιν αδειάζουμε τη γέμιση μέσα.
Κόβουμε λωρίδες το δεύτερο φύλλο και τις βάζουμε απο πάνω κάθετα και οριζόντια δημιουργώντας ένα δύχτι. Πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι απο πάνω και ψήνουμε στους 180°C για 20 λεπτά.

Σημ:Δεν προσθέτουμε λάδι (γιατί έχει το μπέικον) και αλάτι (γιατι έχουν πολύ τα τυριά)...όμως φρεσκοτριμμένο πιπέρι είναι ό,τι καλύτερο για την πίτα με το κρασί.
καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!

η συνταγή ανήκει σε κάποια χρήστρια του ιντερνετ

4 μας τίμησαν με την παρουσία τους ..:

ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ είπε...

Καλημερα και καλη βδομαδα Ζαχαρουλινα μου

"ζαχαρούλα.." είπε...

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ... καλημέρες πολλές και γλυκές.................

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
"ζαχαρούλα.." είπε...

αγαπητέ/η ανώνυμε/η... η πίτα δεν είναι κασερόπιτα γιατί δεν έχει κασέρι!!!

ποτέ και σε καμία συνταγή δεν έχω αναφέρει ότι οι συνταγές είναι δικές μου...

αν πάλι επιθυμείς πνευματικά δικαιώματα, μπορείς να απευθυνθείς στο υπουργείο εμπορίου!!!

πάντα με σεβασμό!!!!!!