Φλογέρες....!!
Υλικά:
1 πακέτο φύλλο κρούστας
τριμμένο κεφαλοτύρι
τυρί του τοστ (εγώ χρησιμοποιώ κασέρι)
ασπράδια από 3 αυγά
ζαμπόν
Εκτέλεση:
Ανοίγουμε το φύλλο, και το κόβουμε σε τρεις λωρίδες. Καθώς επίσης κόβουμε σε λωρίδες το ζαμπόν και το τυρί του τοστ. Τοποθετούμε μία φέτα ζαμπόν, και μία φέτα τυρί σε κάθε λωρίδα του φύλλου, και το τυλίγουμε! Την άκρη του την βρέχουμε με λίγο νερό για να κολλήσει. Σε ένα πιάτο χτυπάμε τα ασπράδια, και σε ένα άλλο βάζουμε το κεφαλοτύρι. Βουτάμε μία μία τις φλογέρες στα ασπράδια και έπειτα τις περνάμε από το κεφαλοτύρι. Τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι!!!
καλή επιτυχία!!!!!
οι φλογέρες ειναι μεγαλη μου αδυναμια...δεν καίγεται το τυρι απ'εξω καθώς τηγανίζεται;
ΑπάντησηΔιαγραφή..το τυρί δεν καίγεται.. δεν είναι σκέτο αφού προηγουμένως έχουμε βουτήξει τις φλογέρες στα χτυπημενα ασπράδια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήδοκίμασέ τες... απίστευτες..
Φτιάξτες και θα μας θυμηθείς !! Είναι απίστευτες !!! Ελπίζω να ταιριάξουν τα γούστα μας !
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάλό σου βράδυ cook !!!